Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Woolrich.

Letar du efter de bästa Woolrich-erbjudandena?

Om du letar efter de största Woolrich-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Woolrich eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Woolrich och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren New Balance "Kroppsburen teknik ." giltig från från 15/1 till till 10/3.

Hitta Woolrich kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Woolrich, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Woolrich Store är en klädbutik som erbjuder kläder för kvinnor, män och barn

Lär känna Woolrich

Woolrich  kallar sig ”The Original Outdoor Clothing Company” eftersom de har producerat högkvalitativa plagg för utomhusentusiaster i över 190 år. Att tillverka fin och varm ull är deras uppmaning, och deras arbetehar hjälpt ut under stora historiska stunder.

Woolrich har gjort stora bidrag genom att leverera strumpor, filtar och rockar till amerikanska soldater som ger dem värme och komfort. Deras sprungliga produkter speglade den amerikanska drömmen: att bära Woolrich för att uppfylla dina mål, oavsett element. Det som började som ullplagg för att hjälpa friluftsmän under tuffa, kalla förhållanden, vidare till stödtekniker i Arktis.

Som Amerikas äldsta varumärke för utomhuskläder har de banat väg för produkter som har blivit ikoner i sig. I Sverige har de inga butiker, men via deras globala hemsida woolrich.eu kan du finna hela deras sortiment, men även hitta nyheter, kampanjer och erbjudanden.

Woolrichs bakgrund

Woolrich grundades i Pennsylvania 1830 och är en del av det amerikanska utomhustyget. Deras ursprungliga produkter speglade den amerikanska drömmen: bära Woolrich för att uppfylla dina mål, oavsett element.