Reklam

Underwear for Men | New Collection

3 dagar kvar

Letar du efter de bästa Women'Secret-erbjudandena?

Om du letar efter de största Women'Secret-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Women'Secret eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Women'Secret-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Women'Secret-katalogen "Underwear for Men | New Collection" giltig från 11/10/2022 till 09/12/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Women'Secret, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Women'Secret fokuserar på att sälja underkläder och badkläder till kvinnor

Lär känna Women'Secret

Women'secret är ett varumärke som erbjuder underkläder, sömnkläder, accessoarer och badkläder för dagens kvinna. De skapar nya spännande idéer för att göra livet enklare och roligare, ibland väcka känslor och känslor och andra erbjuder lösningar. De är specialister i kvinnovärlden: ett varumärke som skapats för och av kvinnor.

De arbetar för att utveckla sitt egna globalt varumärke som kan kombinera prestige, femininitet, modernitet och utmärkta priser. Women'Secret är en del av Tendam , Europas femte största textilgrupp.

I Sverige finns inga fysiska butiker, utan istället sker all försäljning via deras hemsida womensecret.com där du kan fynda från hela deras sortiment. Dessutom kan du här finna erbjudanden, nyheter, kampanjer och även deras kundservice.

Women'Secret fokuserar på att sälja underkläder och badkläder till kvinnor. De säljer exempelvis bh:ar i flera olika modeller och storlekar, men även trosor, andra typer av underkläder, baddräkter, accesoarer, pyjamas, med mera. De har även en mindre kollektion med fokus på herrpyjamasar.

Women'Secrets bakgrund

Women'secret skapades 1993 och den första butiken öppnade i centrala Madrid, Spanien.

Women'Secret ger dig en guide för klädvård

Women'Secrets underkläder produceras i flera olika material. Här kommer en guide för hur du ska behandla dina undrkläder.

För att säkerställa att dina underkläder förblir i perfekt skick, följ alltid de specifika skötselanvisningarna som anges på varje artikels etikett. Försök alltid handtvätta underkläder för hand. Om du använder en tvättmaskin, skydda dina känsliga underkläder i en trasa eller nätpåse. Den ideala maskintvätt temperaturen är 30 ° C . Försök använda en neutral tvål eller tvättmedel. Torka dem i skuggan eftersom solen tappar färger, gul fibrer och får plaggen att tappa sin elasticitet. Undvik torktumling av underkläderna, eftersom extrem värme skadar fibrerna. Stryk aldrig dina underkläder.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Women'Secret katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona