Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Whoops.

Letar du efter de bästa Whoops-erbjudandena?

Om du letar efter de största Whoops-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Whoops eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Whoops och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Tele2 "Erbjudanden Tele2" giltig från från 2/11 till till 2/11.

Hitta Whoops kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Whoops, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Whoops är en klädkedja som säljer kläder för kvinnor från sina egna märken

Lär känna Whoops

Whoops har en fysisk butik som finns i Lund där de säljer en mängd kläder. Whoops är en klädkedja som säljer kläder för kvinnor från sina egna märken, men även från andra klädmärken. De erbjuder exempelvis kläder så som klänningar vilket är deras huvudfokus, men även andra kläder så som jumpsuits, byxor, kjolar, shorts, toppar, linnen och koftor. Via deras hemsida whoopsfashion.se kan du handla från hela deras sortiment, men du hittar här även nyheter, erbjudanden, kampanjer med mera.

Om din önskade vara inte finns i deras lager kontaktas ni på mejl. Har du valt att betala via Klarna faktura tas denna fakturan bort och via DIBS görs en återbetalning men tänk på att det kan ta några bankdagar innan pengarna finns inne på ditt konto. 

På deras hemsida finner du retursedel som laddas ner, den finner ni här whoopsfashion.se/kundtjanst/returer

Följ sedan instruktionerna som står i pappret. (får du problem med hur du ska fylla i retursedeln kontakta gärna kundtjänst så hjälper de dig).

Whoops bakgrund

Whoops har funnits i Sverige i flera år.