Tiendeo official website

Wesc 40% off

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Wesc-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Wesc-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Wesc eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Wesc on Tiendeo. Bläddra i den senaste Wesc-katalogen "Wesc 40% off" giltig från från 19/1 till till 8/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Wesc, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  WeSC säljer kläder och tillbehör för både män och kvinnor

  Lär känna WeSC

  WeSc fokus är streetwear och till största delen av basplagg som t-shirts, kepsar och jeans. Målgruppen var i början unga killar. Femton år senare har streetwear utvecklats mot ökade inslag av mode samtidigt som traditionellt mode har ökade inslag av street. Den utvecklingen är grunden till premium streetwear. WeSCs målgrupp består till lika delar av killar och tjejer, vilket särskiljer bolaget från flera av sina konkurrenter inom segmentet.

  WeSCs största framgångsfaktor är det starka varumärket. WeSC är och "lever" sitt varumärke, vilket är en förutsättning för att lyckas bygga ett starkt varumärke inom bolagets segment. WeSCs målgrupp "intellektuella slackers" går inte att köpa, man måste förtjäna sin position.

  Streetwear har sina rötter i skatekulturen, som med hjälp av att ett flertal musikbands popularitet växte sig stark bland de unga i 80-talets USA. Streetwear kan oftast betraktas som att bära mer lediga och bekväma plagg som jeans, t-shirts, keps och ett par sneakers, men fortfarande med en visuellt tilltalande effekt och sända ett budskap av frihet och oberoende. Deras kläder säljs via återförsäljare och även via deras egna hemsida wesc.com där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  WeSc bakgrund

  WeSC grundades 2000.