Weekend Flash Sale

6 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Wesc katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Wesc, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

WeSC säljer kläder och tillbehör för både män och kvinnor

Lär känna WeSC

WeSc fokus är streetwear och till största delen av basplagg som t-shirts, kepsar och jeans. Målgruppen var i början unga killar. Femton år senare har streetwear utvecklats mot ökade inslag av mode samtidigt som traditionellt mode har ökade inslag av street. Den utvecklingen är grunden till premium streetwear. WeSCs målgrupp består till lika delar av killar och tjejer, vilket särskiljer bolaget från flera av sina konkurrenter inom segmentet.

WeSCs största framgångsfaktor är det starka varumärket. WeSC är och "lever" sitt varumärke, vilket är en förutsättning för att lyckas bygga ett starkt varumärke inom bolagets segment. WeSCs målgrupp "intellektuella slackers" går inte att köpa, man måste förtjäna sin position.

Streetwear har sina rötter i skatekulturen, som med hjälp av att ett flertal musikbands popularitet växte sig stark bland de unga i 80-talets USA. Streetwear kan oftast betraktas som att bära mer lediga och bekväma plagg som jeans, t-shirts, keps och ett par sneakers, men fortfarande med en visuellt tilltalande effekt och sända ett budskap av frihet och oberoende. Deras kläder säljs via återförsäljare och även via deras egna hemsida wesc.com där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

WeSc bakgrund

WeSC grundades 2000.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor