Erbjudanden av Weekday

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Weekday katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Weekday ...

Weekday är en svensk butikskedja som finns på flera orter runt om i Sverige.

Lär känna Weekday

Weekday säljer trendiga och hippa kläder till unga män och kvinnor. Företaget ägs av Fabric Scandinavien och erbjuder roliga och annorlunda samarbeten, ett brett sortiment, låga priser och en Weekday secondhand avdelning i butikerna.

Weekdays öppettider är vardagliga, och för närvarande finns det flera Weekday butiker runt om i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Göteborg och Stockholm. I butikerna hittar du en blandning av casual wear och extremt och annorlunda mode.

På sociala medier och på weekday.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Weekdays rea och nyheter. Weekday har etiska krav i sina fabriker och är medlemmar i Fair Wear Foundation.

Weekday säljer bland annat kläder från det egna märket Cheap Monday.

Populära produktkategorier är Weekday jeans, Weekday skjortor och Weekday T-shirts och toppar.

Weekdays bakgrund

 Sedan 2008 ingår Fabric Scandinavien (och Weekday) i H&M-koncernen.

Weekday Sverige har runt ett 80-tal anställda, och verksamhet finns även i Danmark, Norge, Finland och Tyskland.

Se mer på hemsidan för information om mode, butiker, erbjudanden och kontakt med Weekdays kundtjänst.

Ta ansvar med Weekday

På väg mot mer hållbart mode testar och undersöker Weekday nya produktionsmetoder tillsammans med företag som är specialiserade på modeinnovationer. 

År 2017 genomförde de tester för att använda produktionsrester tillsammans med Reverse Resources.
Under våren / sommaren 2019 lanserade de en Limited Edition Collection gjord av 100% återvunna tyger i samarbete med Recover.
Deras Weekday Workshop-projekt koncentrerar sig på att producera efter behov, istället för att mätta marknaden med för många produkter.
Under 2019 samarbetade de med H&M-gruppens The Lab och Unspun genom att använda kroppsskanningstekniker för att skapa jeans som passar perfekt efter behov.
År 2019 samarbetade de med Infinite Fiber Company (IFC) med återvunnen fiber tillverkad av textilavfall, återvunnet papper, kartong och jordbruksavfall.
Under sommaren 2019 skapade de sinförsta Re-Made kapselkollektion, en andra livskollektion skapad av osålda plagg från äldre kollektioner.