Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Weekday.

Letar du efter de bästa Weekday-erbjudandena?

Om du letar efter de största Weekday-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Weekday eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Weekday och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Weekday, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Weekday är en svensk butikskedja som finns på flera orter runt om i Sverige.

Lär känna Weekday

Weekday säljer trendiga och hippa kläder till unga män och kvinnor. Företaget ägs av Fabric Scandinavien och erbjuder roliga och annorlunda samarbeten, ett brett sortiment, låga priser och en Weekday secondhand avdelning i butikerna.

Weekdays öppettider är vardagliga, och för närvarande finns det flera Weekday butiker runt om i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Göteborg och Stockholm. I butikerna hittar du en blandning av casual wear och extremt och annorlunda mode.

På sociala medier och på weekday.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Weekdays rea och nyheter. Weekday har etiska krav i sina fabriker och är medlemmar i Fair Wear Foundation.

Weekday säljer bland annat kläder från det egna märket Cheap Monday.

Populära produktkategorier är Weekday jeans, Weekday skjortor och Weekday T-shirts och toppar.

Weekdays bakgrund

 Sedan 2008 ingår Fabric Scandinavien (och Weekday) i H&M-koncernen.

Weekday Sverige har runt ett 80-tal anställda, och verksamhet finns även i Danmark, Norge, Finland och Tyskland.

Se mer på hemsidan för information om mode, butiker, erbjudanden och kontakt med Weekdays kundtjänst.

Ta ansvar med Weekday

På väg mot mer hållbart mode testar och undersöker Weekday nya produktionsmetoder tillsammans med företag som är specialiserade på modeinnovationer. 

År 2017 genomförde de tester för att använda produktionsrester tillsammans med Reverse Resources.
Under våren / sommaren 2019 lanserade de en Limited Edition Collection gjord av 100% återvunna tyger i samarbete med Recover.
Deras Weekday Workshop-projekt koncentrerar sig på att producera efter behov, istället för att mätta marknaden med för många produkter.
Under 2019 samarbetade de med H&M-gruppens The Lab och Unspun genom att använda kroppsskanningstekniker för att skapa jeans som passar perfekt efter behov.
År 2019 samarbetade de med Infinite Fiber Company (IFC) med återvunnen fiber tillverkad av textilavfall, återvunnet papper, kartong och jordbruksavfall.
Under sommaren 2019 skapade de sinförsta Re-Made kapselkollektion, en andra livskollektion skapad av osålda plagg från äldre kollektioner.