Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Warehouse.

Letar du efter de bästa Warehouse-erbjudandena?

Om du letar efter de största Warehouse-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Warehouse eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Warehouse och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfynd Jul 2023" giltig från från 19/10 till till 24/12.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Warehouse, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Warehouse är ett brittiskt klädesmärke med fokus på att uttrycka sig själv.

Lär känna Warehouse

Warehouse är ett brittiskt grundat modemärket med en synen för det moederika. De stöttar självförverkligandet. De inspireras av det förflutna, men lever för nuet. De välkomnar de vilda och fria.

Deras kollektioner är inspirerade av ikoner. Det gamla och det nya. Trendiga klädesplagg som är designade för varje ögonblick. För rebellen. För livet och själen.

Deras klädesplagg sticker ut. Paljetter lyser. Stylishjältar för långa dagar och sena nätter.

Warehouse beundrar catwalken, men skapar sin egen väg. De leder och följer aldrig. De vill ha det nu, inte senare.

Warehouse i sig är en attityd och ser sig själva som en ikon. I Sverige finns inga fysiska butiker, men däremot finns märket hos en rad olika återförsäljare, både i butiker och via olika hemsior och web-shops. Dessutom finns deras egna hemsida warehousefashion.com där du kan fynda direkt från deras egna utbud. Dessutom finner du här både erbjudanden, nyheter, kampanjer och även deras kundservice.

Warehouses bakgrund

Warehouse är en brittisk klädhandelskedja, grundad 1976.

Warehouse ägdes på denna tiden  av Aurora Fashions, liksom dammodemärkena Coast och Oasis. Nu ägs de dock utav av onlinekedjan Boohoo.

Warehouse tar ansvar för miljön

Medvetenheten om och uppmärksamheten på modebranschens miljömässiga och sociala påverkan har med rätta ökat och för att återspegla detta har Warehouse ökat sitt fokus på ansvarsfull affärsaktivitet. De har arbetat för att utveckla en bättre förståelse för deras effekter och en plan för att förbättra deras resultat.

De har ett antal befintliga initiativ som pågår, från deras engagemang för hållbarhet, allt från tydliga policyer för modern slaveri och etisk leverantörsuppförande, till nollavfall till deponi på alla deras brittiska anläggningar.

Inom ramen för den växande globala ojämlikheten och ökande effekter på klimatförändringen, inser de att de kan - och måste - göra mer.