Tiendeo official website

Erbjudanden Volt

Mer än en månad

  Erbjudanden av Volt

  Letar du efter de bästa Volt-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Volt-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Volt eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Volt on Tiendeo. Bläddra i den senaste Volt-katalogen "Erbjudanden Volt" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Volt, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Volt är ett nytänkande Norskt företag som säljer kläder med olika märken.

  Lär känna Volt

  Volt Vill skapa ett unikt butikskoncept, där ett noga utvalt sortiment presenteras i en inspirerande miljö och en serviceinriktad personal bidrar till att skapa en positiv shoppingupplevelse.

  Ansvaret de har som återförsäljare är något de tar på stort allvar. Volt jobbar nära sin CSR- avdelning och strävar alltid efter att vara i framkant när det kommer till socialt ansvar, hållbarhet och välgörenhet

  Idag presenterar de sitt koncept i mer än 90 butiker i Norge, Sverige och Finland. Butikerna har vardagliga öppettider och finns på flera platser i Sverige. exempelvis finns de på platser så som Halmstad, Lund, Sundsvall och Östersund.

  Webshoppen ger dig möjlighet att uppleva samma koncept som de har i sina fysiska butiker, men i tillägg har webbutiken ett större utbud av flera produkter och märken än dom de erbjuder i sina butiker. Via hemsidan voltfashion.com/sv kan du även finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Volts bakgrund

  Volt etablerades 2006 med 8 butiker i Oslo och dess närområde. Målet var att erbjuda ett multibrandutbud för män, med internationella produkter vid sidan av det bästa Skandinavien kan erbjuda.

  Volt tar ansvar för miljö och det sociala

  Volt är en del av den norska VarnerKoncernens mål är att kombinera en sund verksamhet med etiskt beteende. Företaget arbetar därför aktivt med frågor som rör etik, miljö och socialt ansvar, både internt och externt.

  Varners etiska riktlinjer beskriver tydligt hur vi och våra leverantörer ska hantera etiska frågor som arbetsvillkoren i utländska fabriker, skydd av djur och miljö. Avtalen med deras leverantörer är bindande och övervakas noga. Detta är en stor uppgift, och för att säkerställa att deras riktlinjer är effektiva och följs har de gått med i "Initiativ för Etisk Handel".