Erbjudanden av Volt

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Volt katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Volt, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Volt är ett nytänkande Norskt företag som säljer kläder med olika märken.

Lär känna Volt

Volt Vill skapa ett unikt butikskoncept, där ett noga utvalt sortiment presenteras i en inspirerande miljö och en serviceinriktad personal bidrar till att skapa en positiv shoppingupplevelse.

Ansvaret de har som återförsäljare är något de tar på stort allvar. Volt jobbar nära sin CSR- avdelning och strävar alltid efter att vara i framkant när det kommer till socialt ansvar, hållbarhet och välgörenhet

Idag presenterar de sitt koncept i mer än 90 butiker i Norge, Sverige och Finland. Butikerna har vardagliga öppettider och finns på flera platser i Sverige. exempelvis finns de på platser så som Halmstad, Lund, Sundsvall och Östersund.

Webshoppen ger dig möjlighet att uppleva samma koncept som de har i sina fysiska butiker, men i tillägg har webbutiken ett större utbud av flera produkter och märken än dom de erbjuder i sina butiker. Via hemsidan voltfashion.com/sv kan du även finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Volts bakgrund

Volt etablerades 2006 med 8 butiker i Oslo och dess närområde. Målet var att erbjuda ett multibrandutbud för män, med internationella produkter vid sidan av det bästa Skandinavien kan erbjuda.

Volt tar ansvar för miljö och det sociala

Volt är en del av den norska VarnerKoncernens mål är att kombinera en sund verksamhet med etiskt beteende. Företaget arbetar därför aktivt med frågor som rör etik, miljö och socialt ansvar, både internt och externt.

Varners etiska riktlinjer beskriver tydligt hur vi och våra leverantörer ska hantera etiska frågor som arbetsvillkoren i utländska fabriker, skydd av djur och miljö. Avtalen med deras leverantörer är bindande och övervakas noga. Detta är en stor uppgift, och för att säkerställa att deras riktlinjer är effektiva och följs har de gått med i "Initiativ för Etisk Handel". 

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor