Tiendeo official website

VILA Clothes Rea

24 dagar kvar

Letar du efter de bästa Vila-erbjudandena?

Om du letar efter de största Vila-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Vila eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Vila-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Vila-katalogen "VILA Clothes Rea" giltig från från 12/9 till till 25/10 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Vila, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

VILA är ett klädföretag som säljer kläder för kvinnor. VILA har idag butiker över hela Europa.

Lär känna VILA

VILA är en modekedja som säljer kläder online och i butik. VILA strävar efter att skapa kvalitetsprodukter till rimliga priser, och vill göra det möjligt för tjejer att klä sig fantastiskt och kvinnligt.

VILA öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. Du hittar VILA-butiker och återförsäljare runt om i Sverige, bland annat finns på exempelvis platser så som Malmö, Göteborg och Stockholm.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av VILAs rea. Kundklubben heter VILA CLUB och ger medlemmar en rad olika fördelar, så som specialerbjudanden och rabatter.

Till kedjans sortiment hör ett stor utbud av kläder och accessoarer från VILAs egna varumärke. Populära kategorier är klänningar, jackor och cardigans.

VILAs bakgrund

VILA grundades 1994 och ingår i BESTSELLER A/S.

Företaget har flera anställda och butiker i Skandinavien, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Tyskland, Irland, Estland samt på Island och Färöarna

Se mer på se.vila.com för information gällande butiker, öppettider, specialerbjudanden och kontakt med VILAs kundtjänst.

Hållbart arbete med VILA

VILA vill påskynda modets resa mot en hållbar verklighet. Detta då denna bransch har en betydande inverkan. Genom att motverka klimatförändringar, använda resurser effektivt och främja mänskliga rättigheter kan företag vara en positiv kraft för förändring. VILA vill vidta mer åtgärder och möjliggöra större framsteg, snabbare. De vill påskynda modets resa mot en hållbar verklighet. VILA har gjort några bra framsteg inom områden som socialt arbete, kemikaliehantering och användning av mer hållbara material sedan de formaliserade sin första uppförandekod 2000, men nu accelererar VILA. Deras FWD-strategi för mode betonar det omedelbara behovet av inkluderande och helhetssyn på hållbarhet.