Tiendeo official website

Victoria's Secret Celebrates Gifting

19 dagar kvar

Letar du efter de bästa Victoria's Secret-erbjudandena?

Om du letar efter de största Victoria's Secret-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Victoria's Secret eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Victoria's Secret-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Victoria's Secret-katalogen "Victoria's Secret Celebrates Gifting" giltig från från 22/10 till till 30/12 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Victoria's Secret, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Victorias Secret tillverkar och marknadsför kläder, underkläder, badkläder, nattkläder och skönhetsprodukter. Företaget ägs av Limited Brands.

Lär känna Victorias Secret

Victorias Secret marknadsförs till stor del genom kända modeller, som till exempel Miranda Kerr, Adriana Lima och Alessandra Ambrosia, samt på den årliga modevisningen ”Victorias Secret Fashion Show.” Victorias Secret Angels brukar vara tema för modevisningarna, och detta kallas ofta även modellerna som representerar företaget.

Victorias Secret öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och Victorias Secret Sverige finns på flera platser i flera olika städer i Sverige. Dessa finns exempelvis på platser så som Stockholm, Malmö och Göteborg.  

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Victorias Secrets rea och nyheter

Victorias Secret underkläder kommer i såväl traditionella som erotiska modeller, och i alla möjliga storlekar, kategorier och färger. Victorias Secret parfym och doftserier är också väldigt populära och kända för sina blommiga och fräscha dofter i romantiska förpackningar.

Victorias Secrets bakgrund

Företaget grundades 1977 av Roy Raymond i San Fransisco, USA.

Globalt har Victorias Secret mer än 1000 butiker i flera länder. Företaget är Amerikas största underklädesvarumärke.

Se mer på victoriassecret.com för information om kollektioner, produkter och kontakt med Victorias Secret kundservice.

Beställning med Victorias Secret

När du skickar en beställning till en av eShop World Locations samtycker du till att Victorias Secretoch eShop World (Victoria's Secrets internationella partner för beställningar som skickas till eShop World Locations) kan dela med dig av din information som samlas in under transaktionen för att slutföra din beställning; och du bekräftar att du kommer att skickas till eShop Worlds kassasida för att slutföra din beställning. För mer information, se eShop Worlds sekretesspolicy (som också beskriver deras cookie-teknik) och försäljningsvillkor samt deras sekretesspolicy.