Moto Collection 2022

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Vartex-erbjudandena?

Om du letar efter de största Vartex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Vartex eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Det finns för närvarande 2 Vartex-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Vartex-katalogen "Moto Collection 2022" giltig från 21/03/2022 till 31/01/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Sport-butiker

Vartex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Vartex är ett ledande grossistföretag inom cykelförsäljning.

Lär känna Vartex

Under åren har de utvecklats till att vara ett av Sveriges ledande grossistföretag inom cykel, mc-tillbehör, samt motionsredskap. Visst kan Vartex beskrivas som ett import- och grossistföretag, men en rättvisare – och bättre – beskrivning är att de är ett företag som utvecklar, distribuerar och marknadsför produkter som främjar närtransporter, välbefinnande och upplevelser! Ett stort antal välkända varumärken ingår i sortimentet, så som; XLC, Caberg, SKS, New Looxs, Schwalbe, Batavus, Tunturi, Lapierre, Held, Knox och Master bara för att nämna några. Produkterna distribueras och marknadsförs via ett landsomfattande återförsäljarnät inom cykel-, Motorcykel- och sportfackhandel.

En del av verksamheten utgörs av leveranser till bl.a. stormarknader under deras eget varumärke. De säljer sina produkter via återförsäljare, men de har även via deras hemsida vartex.se en webshop. Här kan du dessutom finna mer information, erbjudande och nyheter.

Vartex bakgrund

Vartex AB grundades 1948 av Lars och Peter Folkessons far. Under drygt 30 år drev bröderna företaget tillsammans. 2011 förvarvades företaget av Acell Group. Snart 70 år efter starten fortsätter de resan framåt starkare än någonsin.

Vartex ger dig profesionell service

Vartex anser att det är en självklarhet att du som kund ska få bästa möjliga service när du handlar hos dem. Därför erbjuder de den så kallade Vartex Professional Service, som innebär att de ger dig högklassig service på samtliga deras varumärken. Du får snabba och korrekta besked och tillgång till reservdelar utan långa väntetider. Dessutom bjuder de på ett tekniskt kunnande som du har svårt att hitta någon annanstans. De vill helt enkelt vara en leverantör du inte klarar dig utan.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Vartex katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Sport

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona