Tiendeo official website

Vartex moto collection 2024 !

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Vartex-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Vartex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Vartex eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Vartex on Tiendeo. Bläddra i den senaste Vartex-katalogen "Vartex moto collection 2024 !" giltig från från 7/5 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

  Vartex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Vartex är ett ledande grossistföretag inom cykelförsäljning.

  Lär känna Vartex

  Under åren har de utvecklats till att vara ett av Sveriges ledande grossistföretag inom cykel, mc-tillbehör, samt motionsredskap. Visst kan Vartex beskrivas som ett import- och grossistföretag, men en rättvisare – och bättre – beskrivning är att de är ett företag som utvecklar, distribuerar och marknadsför produkter som främjar närtransporter, välbefinnande och upplevelser! Ett stort antal välkända varumärken ingår i sortimentet, så som; XLC, Caberg, SKS, New Looxs, Schwalbe, Batavus, Tunturi, Lapierre, Held, Knox och Master bara för att nämna några. Produkterna distribueras och marknadsförs via ett landsomfattande återförsäljarnät inom cykel-, Motorcykel- och sportfackhandel.

  En del av verksamheten utgörs av leveranser till bl.a. stormarknader under deras eget varumärke. De säljer sina produkter via återförsäljare, men de har även via deras hemsida vartex.se en webshop. Här kan du dessutom finna mer information, erbjudande och nyheter.

  Vartex bakgrund

  Vartex AB grundades 1948 av Lars och Peter Folkessons far. Under drygt 30 år drev bröderna företaget tillsammans. 2011 förvarvades företaget av Acell Group. Snart 70 år efter starten fortsätter de resan framåt starkare än någonsin.

  Vartex ger dig profesionell service

  Vartex anser att det är en självklarhet att du som kund ska få bästa möjliga service när du handlar hos dem. Därför erbjuder de den så kallade Vartex Professional Service, som innebär att de ger dig högklassig service på samtliga deras varumärken. Du får snabba och korrekta besked och tillgång till reservdelar utan långa väntetider. Dessutom bjuder de på ett tekniskt kunnande som du har svårt att hitta någon annanstans. De vill helt enkelt vara en leverantör du inte klarar dig utan.