Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Vartex katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

Intressant att veta om Vartex ...

Vartex är ett ledande grossistföretag inom cykelförsäljning.

Lär känna Vartex

Under åren har de utvecklats till att vara ett av Sveriges ledande grossistföretag inom cykel, mc-tillbehör, samt motionsredskap. Visst kan Vartex beskrivas som ett import- och grossistföretag, men en rättvisare – och bättre – beskrivning är att de är ett företag som utvecklar, distribuerar och marknadsför produkter som främjar närtransporter, välbefinnande och upplevelser! Ett stort antal välkända varumärken ingår i sortimentet, så som; XLC, Caberg, SKS, New Looxs, Schwalbe, Batavus, Tunturi, Lapierre, Held, Knox och Master bara för att nämna några. Produkterna distribueras och marknadsförs via ett landsomfattande återförsäljarnät inom cykel-, Motorcykel- och sportfackhandel.

En del av verksamheten utgörs av leveranser till bl.a. stormarknader under deras eget varumärke. De säljer sina produkter via återförsäljare, men de har även via deras hemsida vartex.se en webshop. Här kan du dessutom finna mer information, erbjudande och nyheter.

Vartex bakgrund

Vartex AB grundades 1948 av Lars och Peter Folkessons far. Under drygt 30 år drev bröderna företaget tillsammans. 2011 förvarvades företaget av Acell Group. Snart 70 år efter starten fortsätter de resan framåt starkare än någonsin.

Vartex ger dig profesionell service

Vartex anser att det är en självklarhet att du som kund ska få bästa möjliga service när du handlar hos dem. Därför erbjuder de den så kallade Vartex Professional Service, som innebär att de ger dig högklassig service på samtliga deras varumärken. Du får snabba och korrekta besked och tillgång till reservdelar utan långa väntetider. Dessutom bjuder de på ett tekniskt kunnande som du har svårt att hitta någon annanstans. De vill helt enkelt vara en leverantör du inte klarar dig utan.