Tiendeo official website

Erbjudanden Adidas

Mer än en månad

  Erbjudanden av Adidas

  Letar du efter de bästa Adidas-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Adidas-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Adidas eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Adidas on Tiendeo. Bläddra i den senaste Adidas-katalogen "Erbjudanden Adidas" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

  Adidas, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Adidas är en tysk sportkedja, som säljer sportutrustning och kläder. Adidas återförsäljare och butiker finns på flera orter i Sverige.

  Lär känna Adidas

  Adidas är ett av de mest kända kläd och sportmärkena som finns att tillgå, och finns således över hela jordklotet. 

  Adidas är ett tyskt företag som tillverkar sportkläder, utrustning och sportskor inom en rad olika sporter. I Sverige har Adidas både näthandel och egna butiker i flera städer.  Märket säljs även av många andra återförsäljare.

  Adidas öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. De egna butikerna kallas Adidas Stores, och finns på flera orter i Sverige. Några av dem finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  På adidas.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Adidas egna rean.

  Sportkedjan säljer sportkläder, tillbehör, skor och utrustning för kvinnor, män och barn från sitt  egna varumärke. Populära kategorier är Adidas fotbollsskor, väskor och löparskor.  Till produktutbudet hör även accessoarer, jackor, golfkläder, barnkläder och barnskor, m.m.

  Adidas bakgrund

  Företaget grundades 1949 av Adolf Dassler, som även kallades Adi. Där av namnet Adidas. Nu för tiden har Adidas något för de flesta som är aktiva inom någon idrott.

  Företaget är mest känt genom de tre streck som pryder produkterna - die drei Streifen (de tre strecken).

  Adidas gör det enkelt att handla online

  När du använder dig av Adidas egna hemsida för att finna den perfekta varan för just dig, så kan du även ta hjälp utav Adidas egna suportflik för att guida dig rätt. Här finns exempelvis en tydlig storleksguide som gör att det blir lättare för dig att inte välja fel storlek. Skulle du dock ändå göra det så finns det här även en bra guide hur du gör för  skicka paketet i retur och även för att få återbetalning återbetalning.

  Utöver detta kan du via hemsidan alltid finna den närmaste butiken och återförsäljaren. Oavsett om det råkar vara din egna hemstad eller kanske i något helt annat lant, under din semester. Adidas finns överallt.