Erbjudanden av Adidas

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Adidas katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

Intressant att veta om Adidas ...

Adidas är en tysk sportkedja, som säljer sportutrustning och kläder. Adidas återförsäljare och butiker finns på flera orter i Sverige.

Lär känna Adidas

Adidas är ett av de mest kända kläd och sportmärkena som finns att tillgå, och finns således över hela jordklotet. 

Adidas är ett tyskt företag som tillverkar sportkläder, utrustning och sportskor inom en rad olika sporter. I Sverige har Adidas både näthandel och egna butiker i flera städer.  Märket säljs även av många andra återförsäljare.

Adidas öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. De egna butikerna kallas Adidas Stores, och finns på flera orter i Sverige. Några av dem finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

På adidas.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Adidas egna rean.

Sportkedjan säljer sportkläder, tillbehör, skor och utrustning för kvinnor, män och barn från sitt  egna varumärke. Populära kategorier är Adidas fotbollsskor, väskor och löparskor.  Till produktutbudet hör även accessoarer, jackor, golfkläder, barnkläder och barnskor, m.m.

Adidas bakgrund

Företaget grundades 1949 av Adolf Dassler, som även kallades Adi. Där av namnet Adidas. Nu för tiden har Adidas något för de flesta som är aktiva inom någon idrott.

Företaget är mest känt genom de tre streck som pryder produkterna - die drei Streifen (de tre strecken).

Adidas gör det enkelt att handla online

När du använder dig av Adidas egna hemsida för att finna den perfekta varan för just dig, så kan du även ta hjälp utav Adidas egna suportflik för att guida dig rätt. Här finns exempelvis en tydlig storleksguide som gör att det blir lättare för dig att inte välja fel storlek. Skulle du dock ändå göra det så finns det här även en bra guide hur du gör för  skicka paketet i retur och även för att få återbetalning återbetalning.

Utöver detta kan du via hemsidan alltid finna den närmaste butiken och återförsäljaren. Oavsett om det råkar vara din egna hemstad eller kanske i något helt annat lant, under din semester. Adidas finns överallt.