Tiendeo official website

Erbjudanden Decathlon

Mer än en månad

  Erbjudanden av Decathlon

  Letar du efter de bästa Decathlon-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Decathlon-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Decathlon eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Decathlon on Tiendeo. Bläddra i den senaste Decathlon-katalogen "Erbjudanden Decathlon" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

  Decathlon, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Decathlon är en sportkedja som säljer såväl egna varumärken, som även andra stora märken.

  Lär känna Decathlon

  Decathlon är en sportkedja som säljer såväl egna varumärken, som även andra stora märken. Decathlon säljer produkter via e-handel, och har fysisk butik i Sverige

  Decathlon är en av världens största sportvaruhuskedja som erbjuder innovativa och tekniska produkter för runt 70 olika sporter, allt från vandring, löpning och fitness till paddling och ridsport.

  Decathlons öppettider i butiken är breda; de har öppet alla dagar i veckan från 10:00. Den mesta av handeln sker på internet, men det finns en butik i Sverige och det är Decathlonbutiken som finns i Stockholm.

  På sociala medier och på decathlon.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Decathlons rea och nyheter. Nätbutiken erbjuder 3 månaders öppet köp.

  I sortimentet finns över 40 000 produkter, och populära produkter är bland annat cyklar, fotbollsskor och tält. Decathlon har 19 egna märken, s.k. Passion Brands: Quechua, Btwin, Kalenji, Domyos, Kipsta, m.fl. Till Decathlons sortiment hör även det bästa urvalet från andra världsledande tillverkare som Nike, Adidas, Puma, Asics, Shimano, Daiwa och Columbia.

  Decathlons bakgrund

  Företaget grundades 1976 i Lille i Frankrike.

  Globalt har Decathlon mer än 65 000 anställda och fler än 900 butiker i 27 länder.

  Se mer på hemsidan för information om produktutbud, erbjudanden och kontakt med Decathlons kundservice.

  Välj dina skidor med Decathlon

  Målet är att välja ett par skidor som gör dig trygg i backen, är roliga att åka på och får dig att utvecklas. Men det är en del termer som krånglar till det för en nybörjare. Vad då piståkning, freeride, all mountain och freestyle? Och hur vet du hur långa skidor du ska ha? Ska skidorna vara breda eller smala? Den här guiden ska förhoppningsvis räta ut några av frågetecknen! Det är fyra saker du behöver tänka på när du ska välja skidor: var du ska åka, vilken slags åkning du kommer göra, din nivå, din längd och din vikt. Via hemsidan kan du få ännu fler tips och råd om detta.