Erbjudanden av Gymgrossisten

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Gymgrossisten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i din stad

Gymgrossisten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Gymgrossisten är en svensk återförsäljare av produkter för träning, hälsa och sund livsstil.

Lär känna Gymgrossisten

Hos Gymgrossisten hittar du ett stort utbud av produkter för träning och hälsa så som trädningstillbehör, prestationshöjare och kosttillskott. Några av produktkategorierna är: Gymgrossistens träningskläder, Gymgrossistens livsmedel, och Gymgrossistens kosttillskott.  

Gymgrossistens öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det ett flertal Gymgrossisten butiker runt om i landet. Några av dem är Gymgrossisten i GöteborgMalmö och Stockholm.

Du kan beställa via gymgrossisten.se med snabba och smidiga leveranser, fri frakt och 30 dagars öppet köp.  Gymgrossisten rabattkoder ger dig ännu lägre priser vid beställningar och följer med olika kampanjer på Internet.

Via sociala medier och hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Gymgrossistens rea och nyheter. Gymgrossistens studentrabatt ger studenter 10 % rabatt på alla inköp.

Här hittar du varumärken som Röhnisch, Star Nutrition och Muscle Tech, m.fl.

Gymgrossisten har verksamhet i hela Sverige, samt Finland och Norge.

Se mer på hemsidan för information om produkter, beställningar, kampanjer samt kontakt med Gymgrossistens kundtjänst

Gymgrossistens bakgrund

Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är de den ledande aktören i Norden.

Gymgrossistens kundklubb

Om du går med i Gymgrossistens egna kundklubb får du flera olika möjligheter. Exempelvis kan du få exklusiva erbjudanden, tillgång till medlemspriser, samt få förtur till reor.

Du registrerar ditt medlemskap genom att ange ditt förnamn, efternamn, e-postadress, mobilnummer och detta görs genom att klicka på profilikonen uppe till höger på Gymgrossisternas egna hemsida.

När du har gjort det finns det möjlighet att ange fler kontaktuppgifter. För att vara säker på att du ska få del av alla relevanta erbjudanden krävs det att du anger samtliga kontaktuppgifter eftersom de kommunicerar vissa erbjudanden enbart i en viss kanal, till exempel via sms. För att få ta del av alla förmåner behöver du även hålla oss informerande om ändringar i din kontaktinformation.