Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från SATS.

Letar du efter de bästa SATS-erbjudandena?

Om du letar efter de största SATS-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från SATS eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från SATS och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Stadium "Köp 2 eller fler, få 25% på outdoor." giltig från från 16/5 till till 5/6.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

SATS, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

SATS är en gymkedja som erbjuder träningsaktiviteter och har över 270 000 medlemmar på flera olika orter i Norden.

Lär känna SATS

SATS Elixia erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare, friskvård och gruppträningsklasser. SATS är Nordens ledande träningskoncern och har målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet.

SATS öppettider är mycket generösa, och SATS gym hittar du på ett 30-tal platser runt om i Sverige. Några av dem hittar du exempelvis på platser så som Odenplan, Karlstad och Malmö. På hemsidan och via SATS App kan du boka SATS gruppass och personlig träning.  

På sociala medier och på sats.se kan du följa aktuella kampanjer och nyheter. SATS studentrabatt erbjuder studenter 20 % på medlemskap, och SATS erbjuder även nya medlemmar rabatter och gratis prova-på-träning.

Som SATS medlem får du tillgång till ett stort utbud av inspirerande träningscenter, samt gruppträningsklasser som passar alla.

SATS bakgrund

SATS grundades 1995 i Norge och namnet står för Sport Aerobic Trenings Senter.

Företaget har omkring 4 500 anställda i Sverige, Norge och Finland.

Se mer på hemsidan för information om SATS träning och kontakt med SATS kundtjänst.

SATS tipsar dig om hur du ska nå ditt mål

Träning är en investering i dig själv - din hälsa och välmående. För att du ska kunna hitta den träningsform som passar just dig, så erbjuder SATS det bredaste och senaste utbudet av träning. Både på deras träningscenter och online. Oavsett vilka mål du har så hjälper de dig att nå dem - och ha roligt på vägen. Skräddarsy ditt medlemskap! Välj vad du vill ska ingå i ditt medlemskap för att se ditt pris på hemsidan sats.se. Vill du få en starkare kropp med mer synliga och definierade muskler? Vare sig du vill träna i grupp eller med PT har de den ultimata träningen för dig som både vill bränna kalorier och bygga muskler.