Reklam

Stor Rea

2 dagar kvar

Letar du efter de bästa Intersport-erbjudandena?

Om du letar efter de största Intersport-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Intersport eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Det finns för närvarande 2 Intersport-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Intersport-katalogen "Stor Rea" giltig från 04/01/2023 till 03/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Sport-butiker

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Intersport, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Intersport grundades år 1968 i Sverige. Företaget har idag sitt huvudkontor i Schweiz. Sportkedjan sysselsätter över 65 000 personer och har omkring 5 800 butiker i 45 länder runtom i världen.

Lär känna Intersport

Intersport har ‘Sport to the people’ som slogan, och kedjan fokuserar ofta på kontakt med olika föreningar för att inspirera till hälsa och träningsglädje. Kedjans svenska vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen!

sociala medier och på hemsidan kan man se alla Intersports olika erbjudanden och reor. Intersports öppettider tenderar att följa normala handelstider, men för den som inte har tid att ta sig till butik går finns också en webbshop på intersport.se.

Till produktutbudet hör flertalet välkända märken, så som Adidas, Nike, Puma och Peak Performance. Intersport har även egna populära varumärken som McKinley, Pro Touch, Energetics, Etirel, Technopro och Firefly.

 

Intersports bakgrund

Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken. Kedjans historia sträcker sig till 1961, då idén föddes. Företaget grundades i samband med att tio självständiga europeiska inköpsorganisationer gick samman. Ursprungsländerna var Belgien, Danmark, Frankrike, Nederländerna, Italien, Norge, Sverige, Schweiz, Tyskland och Österrike. Expansionen har minst sagt varit framgångsrik – idag finns över  5800 butiker i 43 länder.

Det svenska huvudkontoret låg från 1968 fram till 2008 i Taberg, men flyttades sedan till Göteborg

Unika erbjudanden med Club Intersport

Kedjan rekommenderar sin kundklubb till alla sportälskare.  Inga klubbkort används, utan kunden registrerar enkelt sina köp med hjälp av ID-kort. Därefter får kunden en bonus på varje köp. Ju mer du köper destå högre bonus får du. En annan förmån är att man inte behöver vara orolig för att tappa bort kvittona – kvitton på alla bonusregistrerade inköp sparas nämligen av Intersport! 

Utöver rabatter, erbjudanden samt tips och tricks, får medlemmar också inbjudningar till event och klubbkvällar samt förtur till den populära Intersport-rean

Intersport för även ett nära sammarbete med olika idrottsföreningar genom att ge erbjudanden både till föreningsmedlemmar men även till föreningen själv.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Intersport katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Sport

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona