Favorit

Intersport rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

Intersport och Sport i din stad med närområde

Lägg till Intersport bland dina favoriter!
Erbjudanden från Intersport i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(4)

Intressant att veta om Intersport ...

Intersport grundades år 1968 i Sverige. Företaget har idag sitt huvudkontor i Schweiz. Sportkedjan sysselsätter över 65 000 personer och har omkring 5 400 butiker i 45 länder runtom i världen.

Lär känna Intersport

Intersport har ‘Sport to the people’ som slogan, och kedjan fokuserar ofta på kontakt med olika föreningar för att inspirera till hälsa och träningsglädje. Kedjans vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen!

På sociala medier och på hemsidan kan man se alla Intersport-erbjudanden och reor. Intersports öppettider tenderar att följa normala handelstider, men för den som inte har tid att ta sig till butik går finns också en webbshop på intersport.se.

Till produktutbudet hör flertalet välkända märken, så som Adidas, Nike, Puma och Peak Performance. Intersport har även egna populära varumärken som McKinley, Pro Touch, Energetics, Etirel, Technopro och Firefly.

 

Intersports bakgrund

Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken. Kedjans historia sträcker sig till 1961, då idén föddes. Företaget grundades i samband med att tio självständiga europeiska inköpsorganisationer gick samman. Ursprungsländerna var Belgien, Danmark, Frankrike, Holland, Italien, Norge, Sverige, Schweiz, Tyskland och Österrike. Expansionen har minst sagt varit framgångsrik – idag finns över  5 500 butiker över 43 länder. 

Unika erbjudanden med Club Intersport

Kedjan rekommenderar sin kundklubb till alla sportälskare.  Inga klubbkort används, utan kunden registrerar enkelt sina köp med hjälp av ID-kort. Därefter fås bonus på varje köp. En annan förmån är att man inte behöver vara orolig för att tappa bort kvittona – kvitton på alla bonusregistrerade inköp sparas nämligen av Intersport! 

Utöver rabatter, erbjudanden samt tips och tricks, får medlemmar också inbjudningar till event och klubbkvällar samt förtur till den populära Intersport-rean

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Intersport katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy