Tiendeo official website

Erbjudanden Team Sportia

Mer än en månad

  Erbjudanden av Team Sportia

  Letar du efter de bästa Team Sportia-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Team Sportia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Team Sportia eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Team Sportia on Tiendeo. Bläddra i den senaste Team Sportia-katalogen "Erbjudanden Team Sportia" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

  Team Sportia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor och fokuserar på kategorierna träning, fotboll, löpning, aktiv fritid, cykel och längd. Team Sportia cykel är störst i Sverige inom cykelsektorn.

  Lär känna Team Sportia

  Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor. Målet är att vara hela Sveriges sportkedja, och detta vill man uppnå genom att erbjuda ett brett sortiment inom kategorierna träning, fotboll, löpning, aktiv fritid, cykel och längdskidåkning. Man hoppas kunna inspirera alla som gillar sport och som vill leva ett aktivt liv.

  Team Sportias öppettider tenderar att följa normala butikstider, men för den som hellre handlar från hemmets lugna vrå finns även en nätbutik på teamsportia.se. Där finns också information om alltifrån priser till Team Sportias rea.

   Till Team Sportias sortiment hör välkända varumärken, så som Adidas, Reebok, North FaceNike och Puma.

   

  Team Sportias bakgrund

  Team Sportias historia sträcker sig tillbaka till 60- och 70-talet, då enskilda fackhandlare började bilda inköpsgrupper för att öka sin konkurrenskraft. Detta då varuhusen började expandera, och de mindre handlarna behövde vidta åtgärder för att behålla sin kraft på marknaden. Inom sporthandeln bildades därför Fri Team år 1973. De järnhandlare som också sålde sportprodukter bildades Järnia Sport, som senare blev Sportia. År 1989 gick de båda ihop, och så bildades Team Sportia! Efter detta har expansionen tagit fart rejält – sedan år 1989 har man nämligen fördubblat sin omsättning, och expansionen pågår än idag!

  Sportklubben

  Team Sportias kundklubb går under namnet Sportklubben, och den riktar sig till alla som delar kedjans passion för sport och ett aktivt liv. Som medlem i klubben finns ett antal förmåner, däribland: Bonus på alla inköp, Exklusiva rabatter och erbjudanden, Inbjudningar till diverse VIP-event samt förtur på reor, Nyhetsbrev som syftar till att inspirera, Personlig profil på hemsidan, där man kan se sin bonus samt tidigare köp. Samt möjlighet att samla bonus tillsammans inom familjen. Medlemskapet är gratis och inget kort behövs. För den som är intresserad av att bli medlem går det att ansöka direkt i butik eller online