Erbjudanden av Nike

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Nike katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

Nike, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nike är en internationell sportkedja med väletablerad verksamhet i Sverige. Nike säljer sportutrustning och kläder.

Lär känna Nike

Nike säljer både sportutrustning online och i fysiska butiker. Sportkedjan erbjuder ett brett sortiment av skor, kläder och utrustning för män, kvinnor och barn.

Nike Factory Stores öppettider ä generösa, och i nuläget finns det några butiker i Sverige. De finns exempelvis i städer så som StockholmBarkaby och Göteborg. Märket säljs även av flera andra återförsäljare och sportaffärer. 

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella Nikes erbjudanden och ta del av Nikes rea och andra produkter. Hela sortimentet finns också i Nike online storesom är global men erbjuder leverans till flera länder i Europa.

Till sortimentet hör Nikes egna varumärken, ett stor utbud av skor, accessoarer och kläder till hög kvalitet. Nike skor är företagets flaggskepp, och det finns en rad kända och populära modeller. Till exempel Nike Mercurial Vapor IV, en fotbollsko som används av flera kända spelare, där ibland Zlatan IbrahimovicNike Air och Nike Free Run är andra populära skomärken.

Nikes bakgrund

Nike grundades 1972 av Phil Knight.

Företaget har mer än 55 000 anställda runt om i världen och är ledande återförsäljare inom sportindustrin globalt.

Få studentrabbat av Nike

För dig som är student finns det just nu en möjlighet att få 10% studentrabbat på alla varor via Nikes hemsidaDet stämmer, studenter kan få 10% Studentrabatt – och det kan inte vara enklare. Det är bara att registrera sig enkelt via Nike och samtidigt även Unidays.

För dig som inte är student finns det ändå flera andra sätt att spara pengar via att handla på Nikes hemsida. Här kan du välja Rea och sedan välja den typ av produkt du är ute efter. Exempelvis kan du hitta rea på varor så som favoriter för barn, varor efter sport, samt tillbehör och utrustning. Du kan även finna de senaste varorna som kommit ut på rea.