Favorit

Nike rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

Nike och Sport i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(1)

Intressant att veta om Nike ...

Nike

Nike är ett amerikanskt företag inom sportindustrin som idag finns i många länder, däribland Sverige. Nike säljer både sportutrustning online och i fysiska butiker. Sportkedjan erbjuder ett brett sortiment av skor, kläder och utrustning för män, kvinnor och barn.

Nike Factory Stores öppettider ä generösa, och i nuläget finns det 3 butiker i Sverige. De är Nike Factory Store StockholmNike Factory Store Barkaby och Nike Factory Store Göteborg. Märket säljs även av flera andra återförsäljare och sportaffärer. 

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella Nike erbjudanden och ta del av Nike rea produkter. Hela sortimentet finns också i Nike online store, som är global men erbjuder leverans till flera länder i Europa.

Till sortimentet hör Nikes egna varumärken, ett stor utbud av skor, accessoarer och kläder till hög kvalitet. Nike skor är företagets flaggskepp, och det finns en rad kända och populära modeller. Till exempel Nike Mercurial Vapor IV, en fotbollsko som används av flera kända spelare, där ibland Zlatan IbrahimovicNike Air och Nike Free Run är andra populära skomärken.

Nike grundades 1972 av Phil Knight.

Företaget har mer än 55 000 anställda runt om i världen och är ledande återförsäljare inom sportindustrin globalt.

Nike GolfNike Tennis och Nike Löpning är några av sportkategorierna som företaget inriktar sig på.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Nike katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy