Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Stadium.

Letar du efter de bästa Stadium-erbjudandena?

Om du letar efter de största Stadium-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stadium eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Stadium och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Tele2 "Erbjudanden Tele2" giltig från från 2/11 till till 2/11.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Stadium, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stadium är en svensk butikskedja som grundades år 1974 och fokuserar på sportutrustning. Huvudkontoret ligger i Norrköping, men totalt finns omkring 150 butiker runtom i Sverige.

Butikskedjan Stadium erbjuder ett brett utbud av produkter för nästan alla sporter, till exempel löpning, fotboll och hockey. Bland märkena finns delvis välkända sådana, såsom Adidas, Puma och Nike, men även egna produktmärken som erbjuds till lägre priser.

För närvarande har Stadium över 1 700 anställda och butiker även i Danmark, Finland och Tyskland. 

Stadiums öppettider är breda och i nuläget finns runt 150 Stadiums butiker runt om i Norden. Några av butikerna är Stadium Stockholm, Stadium Malmö och Stadium Göteborg. Stadium har även ett antal större butiker, som har namnet Stadium XXL. Butiksinformation hittas på Stadium.se.  

 

Stadiums bakgrund

Stadiums historia sträcker sig tillbaka till år 1974, då grunderna för dagens koncept lades av bröderna Ulf och Bo Eklöf. De började som ägare till butiken Spiralen Sport i Norrköping, men redan år 1987 startades den första Stadium-butiken i Stockholm, vilket genast visade sig ha goda resultat! Stadium har nämligen med tiden utvecklats till att bli en av Europas största sportkedjor. 

Stadium outlet – brett sortiment till lägre priser

Konceptbutiken Stadium Outlet finns på flera ställen i landet. Dessa butiker fokuserar, precis som övriga butiker, på sport och sportmode, men erbjuder produkter till 40-70 % lägre priser än normalpris. Det finns omkring 30 butiker i landet, och sedan 2015 erbjuds produkterna även som webbshop.