Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Stadium katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

Stadium, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stadium är en svensk butikskedja som grundades år 1974 och fokuserar på sportutrustning. Huvudkontoret ligger i Norrköping, men totalt finns omkring 150 butiker runtom i Sverige.

Butikskedjan Stadium erbjuder ett brett utbud av produkter för nästan alla sporter, till exempel löpning, fotboll och hockey. Bland märkena finns delvis välkända sådana, såsom Adidas, Puma och Nike, men även egna produktmärken som erbjuds till lägre priser.

För närvarande har Stadium över 1 700 anställda och butiker även i Danmark, Finland och Tyskland. 

Stadiums öppettider är breda och i nuläget finns runt 150 Stadiums butiker runt om i Norden. Några av butikerna är Stadium Stockholm, Stadium Malmö och Stadium Göteborg. Stadium har även ett antal större butiker, som har namnet Stadium XXL. Butiksinformation hittas på Stadium.se.  

 

Stadiums bakgrund

Stadiums historia sträcker sig tillbaka till år 1974, då grunderna för dagens koncept lades av bröderna Ulf och Bo Eklöf. De började som ägare till butiken Spiralen Sport i Norrköping, men redan år 1987 startades den första Stadium-butiken i Stockholm, vilket genast visade sig ha goda resultat! Stadium har nämligen med tiden utvecklats till att bli en av Europas största sportkedjor. 

Stadium outlet – brett sortiment till lägre priser

Konceptbutiken Stadium Outlet finns på flera ställen i landet. Dessa butiker fokuserar, precis som övriga butiker, på sport och sportmode, men erbjuder produkter till 40-70 % lägre priser än normalpris. Det finns omkring 30 butiker i landet, och sedan 2015 erbjuds produkterna även som webbshop.