Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hjertmans.

Letar du efter de bästa Hjertmans-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hjertmans-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hjertmans eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hjertmans och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Stadium "Köp 2 eller fler, få 25% på outdoor." giltig från från 16/5 till till 5/6.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

Hjertmans, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hjertmans är en kedja som riktar in sig på båttillbehör och vård

Lär känna Hjertmans

Hjertmans är en av Sveriges ledande Båttillbehörskedja.

De inriktar sig till både motorbåt-, och segelbåtsägare. De har ett brett sortiment med över 10.000 unika artiklar.
Sedan 1975 har de aktivt jobbat med att deras kunder ska bli nöjda genom att erbjuda ett brett sortiment. Om någonting saknas till din båt beställer de hem den vara du önskar från alla större leverantörer i Sverige.

De säljer produkter från varumärken så som Båtsystem, Harken, Sleipner AB, Delite Aps, med flera. De har även en egen kundklubb som heter Hjertmans kundklubb. Här kan du få lite hjälp - till exempel sparar de automatiskt alla dina kvitton och garantibevis. Du kan enkelt se vilken bottenfärg, vilken impeller eller vilket vax du köpte förra gången. Här kan du läsa medlemsvillkoren för kundklubben.

Om det är någon artikel du inte finner i deras katalog eller på deras hemsida hjertmans.se? De kan leverera ytterligare tusentals artiklar. Butikens öppettider är vardagliga och butiken finns på platser så som Sundsvall, Göteborg, Västerås och Stenungsund. På hemsidan kan du även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Hjertmans bakgrund

Hjertman grundades 1975 och erbjuder sina kunder ett brett sortiment inom båt.