XXL
XXL

XXL - Rabattkoder, erbjudanden och katalog

Hitta XXL i Din stad

Mest populära för Sport

Intressant att veta om XXL ...

XXL är en sporthandelskedja med omkring 24 butiker runtom i Norden. Kedjan fokuserar på att erbjuda kvalitetsprodukter till billiga priser.

Lär känna XXL

Sportaffären XXL är under snabb expansion med verksamhet i många delar av Sverige. Affärsidén lyder: Stort urval, kända varumärken och Xtra Xtra låga priser! Kedjan har ett brett utbud där allt inom sport- och vildmarksutrustning går att hitta, både för den som är motioner och för den som tränar på elitnivå. Målsättningen är att kunna erbjuda mängder av produkter under ett och samma tak – till ett bra pris. 

XXLs öppettider tenderar att vara generösa, men för den som inte har möjlighet att ta sig till något av varuhusen finns även en webbshop på xxl.se. På kedjans Facebooksida samt på hemsidan finns information om de olika produkterna. Där finns också möjlighet att få tips och råd om de olika områdena, såsom cykel, vildmark och sport. 

XXL erbjuder 365 dagars öppet köp, fria byten och fria returer. På XXL Fyndhörna säljs produkter med 30 – 60 % rabatt. 

  

XXL:s bakgrund

XXL grundades år 2000 av Tore och Øyvind Tidemandsen. År 2001 slog den första butiken upp sina portar i Oslo. Den internationella expansionen startade år 2010, då kedjan öppnade tre varuhus i Sverige. Fyra år senare trädde man in på den finska marknaden då den första butiken i Finland öppnades. Därtill finns idag 23 varuhus i Norge samt 17 i Sverige. 

XXL All Sports United

XXL använder sig av begreppet ”All Sports United”, som kortfattat innebär att man vill ta upp kampen med dagens specialistbutiker. XXL vill genom detta kunna erbjuda mängder av sport- och vildmarksprodukter under ett och samma tak. Varuhusen är indelade i olika specialistavdelningar där säljarna är produktutbildade.

Sortimentet är brett, och till skillnad från många andra sportkedjor har inte XXL några egna varumärken. Detta, då man genom stora volymer lyckats hålla priserna nere och därmed har möjlighet att endast satsa på redan kända varumärken.

Andra Sport-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Sport

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information