Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste XXL katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

Intressant att veta om XXL ...

XXL är en sporthandelskedja med omkring 70 butiker runtom i Norden. Kedjan fokuserar på att erbjuda kvalitetsprodukter till billiga priser.

Lär känna XXL

Sportaffären XXL är under snabb expansion med verksamhet i många delar av Sverige. Affärsidén lyder: Stort urval, kända varumärken och Xtra Xtra låga priser! Kedjan har ett brett utbud där allt inom sport- och vildmarksutrustning går att hitta, både för den som är motionär och för den som tränar på elitnivå. Målsättningen är att kunna erbjuda mängder av produkter under ett och samma tak – till ett bra pris. 

XXLs öppettider tenderar att vara generösa, men för det finns även en webbshop på xxl.se. På kedjans Facebooksida samt på hemsidan finns information om de olika produkterna. Där finns också möjlighet att få tips och råd om de olika områdena, såsom cykel, vildmark och sport. 

XXL erbjuder 365 dagars öppet köp, fria byten och fria returer. På XXL Fyndhörna säljs produkter med 30 – 60 % rabatt

  

XXL:s bakgrund

XXL grundades år 2000 av Tore och Øyvind Tidemandsen. År 2001 slog den första butiken upp sina portar i Oslo. Den internationella expansionen startade år 2010, då kedjan öppnade tre varuhus i Sverige. Fyra år senare trädde man in på den finska marknaden då den första butiken i Finland öppnades. Idag finns 31 varuhus i Norge samt 25 i Sverige

All Sports United

XXL använder sig av begreppet ”All Sports United”, som kortfattat innebär att man vill ta upp kampen med dagens specialistbutiker. XXL vill genom detta kunna erbjuda mängder av sport- och vildmarksprodukter under ett och samma tak. Varuhusen är indelade i olika specialistavdelningar där säljarna är produktutbildade.

Sortimentet är brett, och till skillnad från många andra sportkedjor har inte XXL några egna varumärken. Detta, då man genom stora volymer lyckats hålla priserna nere och därmed har möjlighet att endast satsa på redan kända varumärken.

XXL erbjuder även många bra lösningar för dig som kund. Till exempel har de 365 dagars öppet köp. Detta för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök på XXL.