Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från XXL.

Letar du efter de bästa XXL-erbjudandena?

Om du letar efter de största XXL-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från XXL eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från XXL och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Länsförsäkringar "Hemförsäkring" giltig från från 8/10 till till 16/12.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

XXL, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

XXL är en sporthandelskedja med omkring 70 butiker runtom i Norden. Kedjan fokuserar på att erbjuda kvalitetsprodukter till billiga priser.

Lär känna XXL

Sportaffären XXL är under snabb expansion med verksamhet i många delar av Sverige. Affärsidén lyder: Stort urval, kända varumärken och Xtra Xtra låga priser! Kedjan har ett brett utbud där allt inom sport- och vildmarksutrustning går att hitta, både för den som är motionär och för den som tränar på elitnivå. Målsättningen är att kunna erbjuda mängder av produkter under ett och samma tak – till ett bra pris. 

XXLs öppettider tenderar att vara generösa, men för det finns även en webbshop på xxl.se. På kedjans Facebooksida samt på hemsidan finns information om de olika produkterna. Där finns också möjlighet att få tips och råd om de olika områdena, såsom cykel, vildmark och sport. 

XXL erbjuder 365 dagars öppet köp, fria byten och fria returer. På XXL Fyndhörna säljs produkter med 30 – 60 % rabatt

  

XXL:s bakgrund

XXL grundades år 2000 av Tore och Øyvind Tidemandsen. År 2001 slog den första butiken upp sina portar i Oslo. Den internationella expansionen startade år 2010, då kedjan öppnade tre varuhus i Sverige. Fyra år senare trädde man in på den finska marknaden då den första butiken i Finland öppnades. Idag finns 31 varuhus i Norge samt 25 i Sverige

All Sports United

XXL använder sig av begreppet ”All Sports United”, som kortfattat innebär att man vill ta upp kampen med dagens specialistbutiker. XXL vill genom detta kunna erbjuda mängder av sport- och vildmarksprodukter under ett och samma tak. Varuhusen är indelade i olika specialistavdelningar där säljarna är produktutbildade.

Sortimentet är brett, och till skillnad från många andra sportkedjor har inte XXL några egna varumärken. Detta, då man genom stora volymer lyckats hålla priserna nere och därmed har möjlighet att endast satsa på redan kända varumärken.

XXL erbjuder även många bra lösningar för dig som kund. Till exempel har de 365 dagars öppet köp. Detta för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök på XXL.