Naturkompaniet rabattkoder, erbjudanden och katalog

Naturkompaniet och Sport i din stad med närområde

  • Erbjudanden
Lägg till Fitnessbutiken bland dina favoriter!
New year sale! 50% off
RABATT

Se fler erbjudanden

(0)

Intressant att veta om Naturkompaniet ...

Naturkompaniet

Naturkompaniet är en svensk detaljhandelskedja som säljer friluftsutrustning och friluftskläder på nätet och i butik. Naturkompaniet har ett stort sortiment som täcker allt det du behöver för friluftsliv och resa.

Naturkompaniets öppettider är vardagliga, och i webbutiken naturkompaniet.se kan du handla dygnet runt. För närvarande finns det 31 friluftsbutiker runt om i Sverige. Några av dem är Naturkompaniet MalmöNaturkompaniet Stockholm, och Naturkompaniet Göteborg   

På sociala medier som Facebook och Instagram kan du följa aktuella erbjudanden samt ta del av Naturkompaniets rea. Företaget har även en egen tidning, 365, samt en kundklubb med samma namn.

Till sortimentet hör utrustning, kläder och tillbehör för frilufsliv, resa och aktiviteter. Naturkompaniet säljer produkter från flera kända varumärken så som Fjällräven, Tierra, Primus och Brunton, m.fl. Några av kategorierna är kläder, skor och kängor, och utrustning. 

Företaget grundades 1931 av den svenska scoutrörelsen.

Naturkompaniet arbetar utefter 5 ledord: Service, kunskap, kvalitet, sortiment och natur.

Naturkompaniet Outlet hittar du kläder och utrustning för friluftsliv till rabatterade priser. Det finns en outlet avdelning på hemsidan, och även fysiska butikerna Naturkompaniet Outlet Örnsköldsvik och Haparanda.

Ladda ner Tiendeo appen
Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Få de nyaste katalogerna innehållande
Naturkompaniet Din stad i din mail.

Check out our Privacy Policy