Tiendeo official website

Härliga Höst

19 dagar kvar

Letar du efter de bästa Naturkompaniet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Naturkompaniet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Naturkompaniet eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Naturkompaniet on Tiendeo. Bläddra i den senaste Naturkompaniet-katalogen "Härliga Höst" giltig från från 21/9 till till 30/12 och börja spara pengar nu!

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Naturkompaniet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Naturkompaniet är en butikskedja som säljer kläder och utrustning för friluftsliv. Du hittar Naturkompaniet butiker runt om i Sverige.

Lär känna Naturkompaniet

Naturkompaniet är en svensk detaljhandelskedja som säljer friluftsutrustning och friluftskläder  nätet och i butik. Naturkompaniet har ett stort sortiment som täcker allt det du behöver för friluftsliv och resa.

Naturkompaniets öppettider är vardagliga, och i webbutiken på naturkompaniet.se kan du handla dygnet runt. För närvarande finns det flertalet friluftsbutiker runt om i Sverige. Några av dem finns de städer så som exempelvis MalmöStockholm, och Göteborg   

På sociala medier som Facebook och Instagram kan du följa aktuella erbjudanden samt ta del av Naturkompaniets rea. Företaget har även en egen tidning, 365, samt en kundklubb med samma namn.

Till sortimentet hör utrustning, kläder och tillbehör för frilufsliv, resa och aktiviteter. Naturkompaniet säljer produkter från flera kända varumärken så som Fjällräven, Tierra, Primus och Brunton, m.fl. Några av kategorierna är kläder, skor och kängor, och utrustning.

Naturkompaniet arbetar utefter 5 ledord: Service, kunskap, kvalitet, sortiment och natur.

I Naturkompaniets Outlet hittar du kläder och utrustning för friluftsliv till rabatterade priser. Det finns en outlet avdelning på hemsidan, och även i de fysiska butikerna som finns exempelvis i Örnsköldsvik och Haparanda


Naturkompaniets bakgrund

Företaget grundades 1931 av den svenska scoutrörelsen under namnet AB Scoutvaror. 1991 bytte de namn till Naturkompaniet.

Kundklubb 365

Bli medlem i dag och gör nytta för miljön! Du får också Sveriges största friluftsmagasin, möjlighet att boka resor med Naturkompaniet, exklusiva erbjudanden och bonus på dina inköp. Sveriges största och prisbelönta friluftsmagasin Magasin 365, direkt hem i din brevlåda 5 gånger per år. Fem gånger per år erbjuds du 10 % rabatt på ett helt köp samt får exklusiva erbjudanden som prenumerant av Magasin 365. Förtur och extra rabatt på vår REA som vi har två gånger per år. Bonus! Du får tillbaka 2% av det totala beloppet du handlat för. Du är först med att ta del av produktnyheter, kunskap och inbjudningar som prenumerant på vårt nyhetsmail. Du kan även då boka Naturkompaniet Resor.