Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sportringen.

Letar du efter de bästa Sportringen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sportringen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sportringen eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Sportringen och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Naturkompaniet "Vinter 2024" giltig från från 15/2 till till 29/2.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Sportringen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sportringen är en svensk sportskedja som funnits sedan början av 1980-talet.

Lär känna Sportringen

Sportringen är en svensk sportskedja som funnits sedan början av 1980-talet.

Sportringen är en frivillig fackhandelskedja, och här hittar du det mesta inom sport, cykel och fritid. Några av produktkategorierna är: Sportringen cyklarSportringen skor, och Sportringen fiske.  

Sportringens öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det runt ett 220-tal Sportringen butiker i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis i PiteåÖstersund och Skara, för att nämna några platser.

Facebook och sportringen.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Sportringens rea och nyheter. Sportringens bonuskort ger dig bonuspoäng och möjlighet att delbetala dina inköp.

Sportringen erbjuder kända märken så som Adidas, Nike, Puma och Reebok, m.fl.

Sportringens bakgrund

Företaget grundades 1983 och har sin serviceorganisation i Mölndal.

Sportringen Tvåhjulsmästarna är cykelspecialister och har drygt 65 butiker runt om i landet.

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, förening/klubb samt kontakt med Sportringens kundtjänst.

Sportringens klubbshop ger dig något extra

På Sportringen brinner de för föreningslivet och att den lokala orten skall blomstra! De älskar sport och genom ett nära samarbete med våra föreningar hjälper vi er att hitta vad ni behöver, oavsett om det gäller match eller träning, elitsatsning eller knattefotboll. Sportringens Klubbshop är en del i hur vi vill göra de enklare för er. I Klubbshopen får föreningen en egen butik med det teamsortiment som valts ut. Här handlar medlemmarna föreningskläder online och väljer själv att betalar direkt online med kort eller via Resursbank. Beställningarna hämtar medlemmen i sin lokala Sportringen-butik.