Hitta Vagabond i Din stad

Intressant att veta om Vagabond ...

Vagabond är ett svenskt ledande skomodevarumärke med en produktion av ca 2 miljoner par skor och accessoarer årligen.

Lär känna Vagabond

Vagabond skor säljs för kvinnor och män och är kända för sin höga kvalitet och hållbaret. I Sverige säljs skomärket av flera återförsäljare, men även i egna konceptbutiker, Vagabond Stores. Här hittar du bland annat Vagabond Stövlar, Vagabond Ballerina och Vagabond sportskor.  

Vagabond öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det flera Vagabond butiker runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Stockholm och Göteborg. Företaget erbjuder även sina produkter via e-handel.

På sociala medier och på vagabond.com kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Vagabonds rea och nyheter. På hemsidan hittar du även Vagabond outlet, där du kan fynda skor med 30 – 60 % rabatt.

Vagabond Shoes säljer moderna och bekväma skor som håller länge, samt accessoaer så som väskor och plånböcker.

Vagabond Grace är en av de populära skomodellerna och känd för sin tuffa och stilrena design.

Vagabonds bakgrund

I Sverige har Vagabond omkring 500 anställda, och verksamhet finns på mer än 40 marknader världen över. Företaget grundades i Sverige 1973.

Se mer på hemsidan för information om produkter, erbjudanden, butiker och kontakt med Vagabond kundtjänst.

Vagabond stödjer välgörenhet

På Vagabond Shoemakers vet de att genom att prova att jobba det hårdaste de kan och göra skor som människor älskar också kommer att kunna bidra mer till viktiga initiativ som outtröttligt syftar till att förbättra människors liv. För 2019 är Vagabonds totala stöd 2,420 000 SEK. Fokusområdet hälsa, miljö / klimat och unga eller utsatta människor runt om i världen har var och en en del av deras dedikerade medel. Det är här deras huvudsakliga resurser riktas. Förutom det avsätter vi också 15% för oförutsedda nödsituationer och ytterligare 10% för lokala initiativ. 

 

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.