Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Twist & Tango.

Letar du efter de bästa Twist & Tango-erbjudandena?

Om du letar efter de största Twist & Tango-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Twist & Tango eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Twist & Tango och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Soft Goat "Summer Sale is on Up to 40% off" giltig från från 10/7 till till 1/8.

Hitta Twist & Tango kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Twist & Tango, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Twist & Tango är ett svensk varumärke som skapar kläder för kvinnor

Lär känna Twist & Tango

”Create your own style and be who you are” – två ledande känslor som det svenska varumärket Twist&Tango vill förmedla med sin design. Ur ett garderobstänk skapas enkla och feminina plagg med en personlig touch genom färg och unika prints. Hos Twist&Tango hittar du lättburna plagg för både vardag och fest, med riktigt bra passform. Kläder som är lätta att matcha med varandra. Idag är Twist & Tango känt för att skapa personliga kollektioner av hög kvalitet som kombinerar vardagligt mode med enkel elegans. Skandinavisk minimalism står i fokus och avskalad design mixas med härliga prints. Twist & Tangos ledord är ”fun, simple, personal and feminine". Kläderna säljs via återförsäljare så som exempelvis Åhlens och Ellos. Dessutom finner du deras egna kläder även via hemsidan twisttango.com där du dessutom kan finna erbjudanden, nyheter och deras egna kundservice.

Twist & Tangos bakgrund

Twist & Tango startade 1995 i Göteborg med filosofin att skapa ett märke för kvinnor med enkel och tidlös design.

Twist & Tango tar ett miljöansvar

För Twist & Tango har social och miljöansvar alltid varit en viktig del av framstegen. De siktar alltid
att leta efter ett hållbart alternativ av tyg i den kreativa processen. Deras kläder är skapade för att vara långvariga och inte slita på miljön. Även de små detaljerna är skapade efter tanke på att vara så miljövänliga som möjligt.