Letar du efter de bästa Twist & Tango-erbjudandena?

Om du letar efter de största Twist & Tango-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Twist & Tango eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Twist & Tango on Tiendeo. Bläddra i den senaste Twist & Tango-katalogen "Summer Sale" giltig från 12/08/2022 till 25/08/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Twist & Tango katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Twist & Tango, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Twist & Tango är ett svensk varumärke som skapar kläder för kvinnor

Lär känna Twist & Tango

”Create your own style and be who you are” – två ledande känslor som det svenska varumärket Twist&Tango vill förmedla med sin design. Ur ett garderobstänk skapas enkla och feminina plagg med en personlig touch genom färg och unika prints. Hos Twist&Tango hittar du lättburna plagg för både vardag och fest, med riktigt bra passform. Kläder som är lätta att matcha med varandra. Idag är Twist & Tango känt för att skapa personliga kollektioner av hög kvalitet som kombinerar vardagligt mode med enkel elegans. Skandinavisk minimalism står i fokus och avskalad design mixas med härliga prints. Twist & Tangos ledord är ”fun, simple, personal and feminine". Kläderna säljs via återförsäljare så som exempelvis Åhlens och Ellos. Dessutom finner du deras egna kläder även via hemsidan twisttango.com där du dessutom kan finna erbjudanden, nyheter och deras egna kundservice.

Twist & Tangos bakgrund

Twist & Tango startade 1995 i Göteborg med filosofin att skapa ett märke för kvinnor med enkel och tidlös design.

Twist & Tango tar ett miljöansvar

För Twist & Tango har social och miljöansvar alltid varit en viktig del av framstegen. De siktar alltid
att leta efter ett hållbart alternativ av tyg i den kreativa processen. Deras kläder är skapade för att vara långvariga och inte slita på miljön. Även de små detaljerna är skapade efter tanke på att vara så miljövänliga som möjligt.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona