Tiendeo official website

Twilfit 40% rabatt !

4 dagar kvar

Erbjudanden av Twilfit

Letar du efter de bästa Twilfit-erbjudandena?

Om du letar efter de största Twilfit-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Twilfit eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Twilfit-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Twilfit-katalogen "Twilfit 40% rabatt !" giltig från från 26/4 till till 30/5 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Twilfit, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Twilfit är en underklädesbutik för kvinnor med butiker över hela Sverige. Twilfit säljer populära märken, så som Spanx och Freebra.

Lär känna Twilfit

Twilfit är en kedja som säljer underkläder för alla kvinnor och alla tillfällen – klassiska och kvinnliga, funktionella och sinnliga. Twilfit butiker har ett brett sortiment av underkläder med allt från strumpor till korsetter. Twilfit är en underklädesbutik för kvinnor med butiker över hela Sverige. Twilfit säljer populära märken, så som Spanx och Freebra

Twilfit öppettider är vardagliga och idag finns det ett flertal olika butiker runt om i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Stockholm, Göteborg och Malmö.

På sociala medier och på twilfit.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Twilfit rea och nyheter. I web-shoppen kan du handla underkläder online med snabba och smidiga leveranser.

Till Twilfits sortiment hör underkläder från kända märken som till exempel annat Spanx, Calvin Klein, Hanky Panky, Chantelle och Freebra. Populära produktkategorier är bland annat BH, Trosor, Strumpor, Mamma, Bad och Sport.

Twillfits bakgrund

Företaget grundades 1922 och VD är Karin Elisabet Claesson.

Medlemsklubben heter Twilfit Sisters och ger medlemmar bonus, rabatterbjudanden och inspiration och tips, m.m.

Se mer på hemsidan för information om butiker, öppettider och kontakt med Twilfits kundservice.

Twillfit sisters, kundklubben för dig

Nu behöver du behöver inte tjäna ihop poäng— som medlem i Twilfit Sisters får du automatiskt 10% rabatt på varor till ordinarie pris, varje gång du handlar i butik. Dessutom får du, genom medlemskapet, tillgång till alla deras fina kampanjerbjudanden med stora besparingar. Som om inte det vore nog väntar fler förmåner inom kort. Bli medlem idag och håll dig uppdaterad!

Medlemskap i Twilfit Sisters är gratis. Du blir medlem genom att fylla i ett registreringsformulär i en av deras butiker eller på TWILFIT.com. Om du gör detta i butik får du ett medlemskort på en gång, men om du blir medlem på webben så får du ditt medlemskort med din första order.