Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Triwa.

Letar du efter de bästa Triwa-erbjudandena?

Om du letar efter de största Triwa-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Triwa eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Triwa och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Masai "Masai sale !" giltig från från 12/4 till till 2/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Triwa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Triwa säljer klockor i olika modeller och stilar

Lär känna Triwa

På TRIWA vill de göra klockan till något mer än bara en statussymbol eller tidsangivare. De vill använda klockans funktion och plats för ställningstagande och kallar det för ”story for your wrist”. Upptäck deras utbud av herrklockordamklockorklockarmbandsolglasögon och armband. Klassiska klockor till mamma eller en sportklocka till pappa, studentpresent, julklapp eller födelsedagspresent. Här kan du hitta allt. Svarta klockor, stålklockor, solglasögon, klockarmband, läderarmband och stålarmband.

Deras produkter säljs via deras hemsida triwa.com, där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer. Dessutom säljs deras produkter via en mängd olika återförsäljare.

Triwas bakgrund

TRIWA grundades under 2007 med idén att transformera klockindustrin. De ville trotsa traditionella normer som status och maskulina klichéer, och istället göra klockan till en modern stilsymbol, med kontemporära skandinaviska detaljer. Tio år senare följer de fortfarande samma filosofi, de växer i marknader och siffror, men de arbetar fortfarande utifrån devisen ”Transforming the Industry of Watches”, som är grunden till namnet TRIWA.