Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Topshoes.

Letar du efter de bästa Topshoes-erbjudandena?

Om du letar efter de största Topshoes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Topshoes eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Topshoes och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Soft Goat "Summer Sale is on Up to 40% off" giltig från från 10/7 till till 1/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Topshoes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

På Topshoes hittar du ett brett utbud av trendiga skor

Lär känna Topshoes

Topshoes består av ett antal riktiga handlare med riktiga skobutiker som är utspridda över vårt avlånga land. De är experter på skor och har tillsammans många 100 år av erfarenhet att hitta de bästa, skönaste och snyggaste skorna på marknaden. Du kan därför vara trygg i att du får riktiga bra skor på fötterna när du handlar på Topshoes.se.

Topshoes säljer skor till hela familjen, gammal som ung, till män, kvinnor och barn.
Tack vare handlarnas stora engagemang och långa erfarenhet och kunskap kan de garantera ett stort urval med bästa möjliga kvalitet från de främsta varumärkena.

Sortimentet består av bl.a. av skor, kängor, sandaler och stövlar med fokus på bekvämlighet och kvalitet. Bekväma skor för alla tillfällen. Livet är för kort för att gå i något annat än sköna skor.
De har ett av Sveriges största sortiment av sköna skor. Varumärkena är noga utvalda för att stå upp mot högt ställda krav på utseende, kvalitet och bekvämlighet. Butikerna finns på platser så som Mölndal, Varberg och Uppsala.

Topshoes bakgrund

Topshoes har funnits i Sverige i flera år.


Ångerrätt med Topshoes

Hos Topshoes.se har du 14 dagars öppet köp på alla varor.
Du kan returnera felfria och oanvända varor så att de är oss tillhanda inom 14 dagar från att du hämtat ut ditt paket. Ev plomberingar och etiketter måste vara kvar på varan.
Varorna måste vara oanvända.
Har du provat varorna får de inte ha några repor/skador. Prova gärna dina skor på en helt ren yta, helst en matta, det är väldigt lätt att det annars blir repor och skador på skorna som gör att de tyvärr inte kan godkänna returen.
Varan måste förpackas i kartongen/förpackningen den kom i.
Klistra över eller ta bort gamla fraktlappar.
Returer av varor som är använda eller provade på ett sätt så att de skadats och repats godkänns inte.