Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Toast.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Toast katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Toast, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Toast är ett varumärke som säljer och skapar kläder för kvinnor

Lär känna Toast

TOAST har butiker över hela Storbritannien och finns i konceptbutiker i hela USA och Europa. Med studior i både London och Swansea fortsätter TOAST att designa och utveckla alla kollektioner internt och är stolt över att vara ett av få modemärken med sitt eget fullmönsterrum - fodrad med calico toiles och fulla av stift, papper, krita och trådrullar, det är en riktig plats att göra. 

Allt de gör, från att välja ett visst garn till deras kampanjfotografering, förmedlar en annan takt till vardagen. Det är inte mer tydligt än i deras plagg. Deras designteam skapar tidlösa bitar i moderna, enkla silhuetter och kvalitetstyger för att se till att de håller. I Sverige finns inga fysiska butiker, men via den globala hemsidan toa.st kan du handla online, men även finna erbjudaden och nyheter.

Toasts bakgrund

TOAST började med solstolar och nattkläder, designade i en bondgård i Wales. Ursprungligen grundades av James och Jessica Seaton 1997, och speglar kollektionerna en känsla av lätthet och ett långsammare, mer tankeväckande sätt att leva. Idag, under ledning av Suzie de Rohan Willner, skapar och kuraterar TOAST enkla, funktionella, vackra kläder, homeware och redaktionella.

Toast sociala arbete

Toast är på en resa för att skapa ett mer tankeväckande sätt att vara i denna värld. De tror att alla ska behandlas med rättvisa och omtänksamhet. De är mycket medvetna om sin påverkan på människor och planeten och deras ansvar gentemot båda ligger inbäddat i varje beslut de fattar. De skapar kläder och hemprodukter som är hållbara - både i deras livscykel och i sin stil - vilket gör det möjligt att använda dem i många år, om inte årtionden framöver. De överväger noggrant leverantörerna de arbetar med och sitt val av material, inköp av kvalitetstyger och naturfibrer som är biologiskt nedbrytbara.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor