Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Toast.

Letar du efter de bästa Toast-erbjudandena?

Om du letar efter de största Toast-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Toast eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Toast och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Åhléns "Skönhetsmagasin v.20, 2023" giltig från 31/05/2023 till 17/06/2023.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Toast, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Toast är ett varumärke som säljer och skapar kläder för kvinnor

Lär känna Toast

TOAST har butiker över hela Storbritannien och finns i konceptbutiker i hela USA och Europa. Med studior i både London och Swansea fortsätter TOAST att designa och utveckla alla kollektioner internt och är stolt över att vara ett av få modemärken med sitt eget fullmönsterrum - fodrad med calico toiles och fulla av stift, papper, krita och trådrullar, det är en riktig plats att göra. 

Allt de gör, från att välja ett visst garn till deras kampanjfotografering, förmedlar en annan takt till vardagen. Det är inte mer tydligt än i deras plagg. Deras designteam skapar tidlösa bitar i moderna, enkla silhuetter och kvalitetstyger för att se till att de håller. I Sverige finns inga fysiska butiker, men via den globala hemsidan toa.st kan du handla online, men även finna erbjudaden och nyheter.

Toasts bakgrund

TOAST började med solstolar och nattkläder, designade i en bondgård i Wales. Ursprungligen grundades av James och Jessica Seaton 1997, och speglar kollektionerna en känsla av lätthet och ett långsammare, mer tankeväckande sätt att leva. Idag, under ledning av Suzie de Rohan Willner, skapar och kuraterar TOAST enkla, funktionella, vackra kläder, homeware och redaktionella.

Toast sociala arbete

Toast är på en resa för att skapa ett mer tankeväckande sätt att vara i denna värld. De tror att alla ska behandlas med rättvisa och omtänksamhet. De är mycket medvetna om sin påverkan på människor och planeten och deras ansvar gentemot båda ligger inbäddat i varje beslut de fattar. De skapar kläder och hemprodukter som är hållbara - både i deras livscykel och i sin stil - vilket gör det möjligt att använda dem i många år, om inte årtionden framöver. De överväger noggrant leverantörerna de arbetar med och sitt val av material, inköp av kvalitetstyger och naturfibrer som är biologiskt nedbrytbara.