Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Timberland.

Letar du efter de bästa Timberland-erbjudandena?

Om du letar efter de största Timberland-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Timberland eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Timberland och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lager 157 "Outdoor Rea" giltig från från 22/9 till till 28/10.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Timberland, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Timberland är ett Amerikanskt företag som tillverkar och säljer skor och utomhusprodukter för män, kvinnor och barn.

Lär känna Timberland

Timberland är idag världens fjärde största skoproducent och det säljs mer än 50 miljoner par Timberland skor varje år. Företaget levererar kor och kläder som är väldigt hållbara och slitstarka och tål utomhusaktiviteter.

Timberland Sverige har flera butiker samt flera återförsäljare, och Timberlands öppettider är varierande beroende på vilken Timberland butik du besöker. Några av butikerna är exempelvis Timberland i Malmö, Timberland i Stockholm och Timberland i Göteborg.   

Via sociala medier och på hemsidan timberland.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Timberlands rea och nyheter. Kundklubben heter Boot Club och ger dig special erbjudanden och inbjudningar till olika events.

Populära produkter är: Timberland stövlar, Timberland kängor, Timberland barnskor och Timberland sandaler.

Företaget säljer även produkter så som Timberland kläder, klockor, glasögon, solglasögon, mm.

Timberlands bakgrund

Timberland grundades 1973 i Boston av Nathan Swartz, och har idag över 5 000 anställda runt om i världen.

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden och kontakt med Timberlands kundtjänst.

Timberland står bakom "modern slavery statement"

Dessa vägledande principer påverkar allt Timberland gör. Att modellera dessa beteenden och attityder på ett holistiskt sätt hjälper deras medarbetare och affärspartners att navigera även i de mest komplexa situationerna. Timberland tror på att samarbeta med andra som delar deras värderingar och som förstår vikten av att alltid bedriva verksamhet etiskt. VF har gjort arbetstagarnas välbefinnande till en prioritet i deras Made for Change-strategi och har satt ett mål att mätbart förbättra livet för 2 miljoner arbetare och andra inom deras samhällen fram till 2030. Som en del av deras fokus på arbetstagare är de engagerade i att ta steg för att ta itu med modernt slaveri.