Tiendeo official website

Erbjudanden Timberland

Mer än en månad

  Erbjudanden av Timberland

  Letar du efter de bästa Timberland-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Timberland-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Timberland eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Timberland on Tiendeo. Bläddra i den senaste Timberland-katalogen "Erbjudanden Timberland" giltig från från 19/4 till till 19/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Timberland, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Timberland är ett Amerikanskt företag som tillverkar och säljer skor och utomhusprodukter för män, kvinnor och barn.

  Lär känna Timberland

  Timberland är idag världens fjärde största skoproducent och det säljs mer än 50 miljoner par Timberland skor varje år. Företaget levererar kor och kläder som är väldigt hållbara och slitstarka och tål utomhusaktiviteter.

  Timberland Sverige har flera butiker samt flera återförsäljare, och Timberlands öppettider är varierande beroende på vilken Timberland butik du besöker. Några av butikerna är exempelvis Timberland i Malmö, Timberland i Stockholm och Timberland i Göteborg.   

  Via sociala medier och på hemsidan timberland.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Timberlands rea och nyheter. Kundklubben heter Boot Club och ger dig special erbjudanden och inbjudningar till olika events.

  Populära produkter är: Timberland stövlar, Timberland kängor, Timberland barnskor och Timberland sandaler.

  Företaget säljer även produkter så som Timberland kläder, klockor, glasögon, solglasögon, mm.

  Timberlands bakgrund

  Timberland grundades 1973 i Boston av Nathan Swartz, och har idag över 5 000 anställda runt om i världen.

  Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden och kontakt med Timberlands kundtjänst.

  Timberland står bakom "modern slavery statement"

  Dessa vägledande principer påverkar allt Timberland gör. Att modellera dessa beteenden och attityder på ett holistiskt sätt hjälper deras medarbetare och affärspartners att navigera även i de mest komplexa situationerna. Timberland tror på att samarbeta med andra som delar deras värderingar och som förstår vikten av att alltid bedriva verksamhet etiskt. VF har gjort arbetstagarnas välbefinnande till en prioritet i deras Made for Change-strategi och har satt ett mål att mätbart förbättra livet för 2 miljoner arbetare och andra inom deras samhällen fram till 2030. Som en del av deras fokus på arbetstagare är de engagerade i att ta steg för att ta itu med modernt slaveri.