Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Thernlunds.

Letar du efter de bästa Thernlunds-erbjudandena?

Om du letar efter de största Thernlunds-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Thernlunds eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Thernlunds och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Ur&Penn "Outlet upp till 70 % off !" giltig från från 23/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Thernlunds, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Thernlunds säljer kläder för både kvinnor och män.

Lär känna Thernlunds

Thernlunds är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos dem hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. De erbjuder dig personlig service, trendinspiration och stylingtips. Deras personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.

Thernlunds butiker finns i Stockholm med omnejd, och butikerna har vardagliga öppettider. Via hemsidan thernlunds.se är det dock alltid öppet, och här kan du handla från hela deras sortiment. Du hittar här även erbjudanden, nyheter och kampanjer. Thernlunds säljer kläder för både kvinnor och män, men även barn. De säljer kläder från flera olika märken. Exempel på dessa märken är Filippa K, Calvein Klein, Lacoste och Tiger of Sweden. De säljer exempelvis tröjor, kjolar, m.m.

Thernlunds bakgrund

Klädkedjan, som formellt heter Thernlunds modehus, vänder sig till både män och kvinnor och startade med sin första butik i Lidingö på 1950-talet. Företaget har genom åren vuxit till flertalet butiker i Stockholms–regionen med cirka 100 anställda. Våren 2014 köpte dåvarande Ericssonchefen Hans Vestberg in sig i bolaget.

Att vara medlem Thernlunds kundklubb

Om du har bonus som du kan nyttja så ligger den automatiskt och väntar på dig i kassan i deras butiker. Vid varje bonustillfälle så skickas ett mail till alla som då erhåller bonus (vid vissa tillfällen även postalt). Om din e-post inte finns registrerad behöver du kontakta deras kundservice så hjälper de dig att komma igång.

Bonus går inte att nyttja på den nya webbshoppen ännu men kommer att bli det inom kort. Då kommer alla som har bonus som ej är nyttjad få sin kod per e-post.