Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från The Shirt Factory.

Letar du efter de bästa The Shirt Factory-erbjudandena?

Om du letar efter de största The Shirt Factory-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från The Shirt Factory eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från The Shirt Factory och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

The Shirt Factory, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

The Shirt Factory fokuserar på just det namnet skvallrar om - Skjortor.

Lär känna The Shirt Factory

The Shirt Factory är inte ett klädmärke som också gör skjortor. Eller ett skjortmärke som också gör kläder. De har valt att fokusera på en enda sak – att tillverka de bästa, snyggaste och skönaste skjortorna som går att köpa för pengar.

Allt de gör utgår från en mycket enkel filosofi – kärleken till skjortan. Det är den som gör att de sliter ner sina pennor mot ritbordet i jakten på den perfekta passformen. Det är därför de engagerar sig i stygntäthet och knappkvalitet som andra engagerar sig i vädret på semestern. Och det är därför de orkar pusha sina leverantörer att vara lika noggranna som de är.

Deras skjortor säljv via återförsäljare så som Åhlens i Stockholm, men via deras hemsida, shirtfactory.se finns hela deras sortiment. Du finner här dessutom erbjudanden, nyheter och kampanjer.

The Shirt Factory

Bland alla skjortor i din garderob, vad är det egentligen som gör att fingrarna söker sig till en viss skjorta?  Med den frågan som utgångspunkt skapade Linnéa Braun det svenska skjortmärket The Shirt Factory för mer än 30 år sedan. Nämligen 1988.