Tiendeo official website

Erbjudanden Tailor Store

Mer än en månad

  Erbjudanden av Tailor Store

  Letar du efter de bästa Tailor Store-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Tailor Store-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tailor Store eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Tailor Store on Tiendeo. Bläddra i den senaste Tailor Store-katalogen "Erbjudanden Tailor Store" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Tailor Store, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Tailor Store är en onlinebutik som säljer skräddarsydda skjortor, kostymer och byxor

  Lär känna Tailor Store

  Tailor Stores mål är att du ska känna dig välklädd med en perfekt passform, var än du är och vad du än gör. Vare sig du är ute efter den perfekta skjortan att bära under en smoking eller bara vill ha en avslappnad look i en bekväm skjorta förser de dig med vad det letar efter. Och de gör det riktigt bra. Alltför länge har standardstorlekar krossat självförtroenden och tvingat in oss i stela mallar som aldrig riktigt passat. De på Tailor Store vill att alla ska få känna sig fantastiska, och deras skjortor är en bra början.

  Vad du än väljer för tyg och detaljer kan du känna dig trygg i att din skjorta blir en upplevelse av hög kvalitet. Från att de första sömmarna sys tills att den sista manschettknappen fästs ligger gediget arbete av högsta kvalitet bakom din skräddarsydda skjorta. All försäljning sker via deras hemsida tailorstore.se hittar du nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Tailor Stores bakgrund

  Tailor Store grundades 2003. Huvudkontoret ligger i Helsingborg.