Tiendeo official website

Erbjudanden Synsam

Mer än en månad

  Erbjudanden av Synsam

  Letar du efter de bästa Synsam-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Synsam-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Synsam eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Synsam on Tiendeo. Bläddra i den senaste Synsam-katalogen "Erbjudanden Synsam" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Synsam, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Synsam är en optikerkedja som säljer linser och glasögon på nätet och i butik. Kedjan erbjuder välkända glasögonmärken till förmånliga priser.

  Lär känna synsam

  Synsam är Nordens ledande optikerkedja med flera butiker i Sverige och Norden Hos Synsam finner du alla optikerprodukter, så som glasögon, linser, solglasögon och tillbehör.

  Synsams öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. Idag finns det en mängd olika Synsam butiker i Sverige som finns i de flesta svenska städer, och även en webshop med hela sortimentet. Några av butikerna finns exempelvis i städer så som Stockholm, Uppsala och Göteborg

  På synsam.se kan du se nyheter och kampanjer samt ta del av Synsams egna rea.

  Till Synsams sortiment hör välkända och kvalitativa märken, så som Dolce & GabbanaMichael Kors, ConverseRay-Ban och Saint Laurent. Produktkategorierna är Glasögon, Linser, och Solglasögon. Du hittar de flesta linsmärken hos Synsam, till exempel AcuvueAir Optix, EyeQ m.fl.

  Synsams studentrabatt ger alla studenter 10 % rabatt på alla varor i butiker. Se mer på hemsidan för information om erbjudanden, utbud och kontakt med Synsams kundtjänst.

  Synsams bakgrund

  Företaget grundades 1968 och ingår i Synsam Nordic.

  Synsam har flera anställda och VD i Sverige är Håkan Lundstedt.

  50 % på Synsams bågar vid bokad synundersökning

  Via synsams egna hemsida synsam.se kan du boka synundersökning. Detta gör du enkelt och du kan boka tid för synundersökning för vuxna och barn. Vid syntest undersöks du av en legitimerade optiker som noggrant undrsöker ögat och eventuella synfel. Synundersökningen ingår om du tecknar abonnemang för glasögon eller linser. Dessutom får du just nu 50% på bågen vid bokad synundersökning. Du kan välja flera olika synundersökningsbokningar. Exempelvis kan du boka och samtidigt starta upp ett abonemang, men du kan även välja en vanlig undersökning för ögonhälsa. Eller varför inte boka en synundersökning tilsammans med att få stilråd passande just för dig.