Erbjudanden Ströms

Publicerades igår
Öppna katalog

Erbjudanden av Ströms

Letar du efter de bästa Ströms-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ströms-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ströms eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 3 Ströms-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Ströms-katalogen "Erbjudanden Ströms" giltig från 29/09/2021 till 01/08/2022 och börja spara pengar nu!

Hitta Ströms i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ströms katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Ströms, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ströms är en klädkedja som fokuserar på kläder både för kvinnor och män. Detta genom namnen Ströms Man och Ströms Woman

Lär känna Ströms

I mer än hundra år har Ströms försett kunder i hela Sverige med stil. Du hittar ett brett kvalitetssortiment, där varje enskilt plagg är valt med omsorg av deras inköpare. Men de har mer än kläder, skor och accessoarer från de bästa varumärkena. De har personlig service med Personal shopping, Made to Measure och tidsbokning i Purple Room. De finns här när du vill ha goda råd om klädsel och stil. Deras ambition är att ge dig en unik upplevelse och det lilla extra, Online eller på Kungsgatan i Stockholm. Dessutom kan du finna hela deras sortiment på hemsidan, där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

När du går med i Ströms Vänner blir du en del av dem på Ströms. Naturligtvis rår man om sina vänner lite extra. Du får personliga inbjudningar till exklusiva evenemang och förmånliga erbjudanden. Du får även möjlighet att boka en personal shopper i Ströms Purple Room utan någon kostnad eller krav på köp.

Ströms bakgrund

Ströms grundare Carl-Hilmer Ström slog upp dörrarna till butiken på Regeringsgatan 19-21, år 1906.


Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor