Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Stormberg katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

Intressant att veta om Stormberg ...

Stormberg är ett norskt klädmärke för både kvinnor, män och barn.

Lär känna Stormberg

Stormberg är Norges mest sålda klädesmärke inom sport och friluft. Stormberg utvecklar, designar och säljer funktionellt frilufts- och sportskläder för familjevänliga priser. Alla Stormbergs produkter är klimatneutrala i enlighet med företagets starka fokus på miljö och samhällsansvar. 1% av omsättningen går till samhällsnyttiga och humanitära ändamål. Stormberg producerar sports- och friluftskläder till barn, junior, dam och herr. Produkterna säljs i egna butiker runt om hela Norge, samt genom webbutiker i Sverige, Norge och Finland.

Hösten 2009 lanserade Stormberg en stipendieordning för att öka engagemanget för samhällsansvar; Stormbergstipendet

Via hemsidan stormberg.se kan du handla från hela deras sortiment, men även hitta erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Stormbergs bakgrund

Stormberg grundades 1998, 2002 blev Stormberg AS medlem, som första norska textil- och sportvarumärke, i Initiativ for Etisk Handel. 

Stormberg tar samhällsansvar

Som en kommersiell verksamhet behöver de tjäna pengar och gå med överskott, men ekonomiska resultat ska skapas på ett sätt som är positivt för samhället.

I Stormbergs bolagsordning står det att 1 % av Stormbergs omsättning exkl. Moms, ska användas till humanitära och samhällsnyttiga projekt. Med detta bidrar de till en rad små och stora projekt inrikes som utrikes. De är stolta över de samarbeten de har och det arbete de olika organisationerna gör för att göra världen till en lite bättre plats. I de stora sammanhangen är deras 1 %-bidrag mindre än en droppe i havet, men kan engagemanget vara med på att göra vardagen lite bättre för någon som har det svårt, betyder det ändå väldigt mycket. Små insatser är också stora.