Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Stormberg.

Letar du efter de bästa Stormberg-erbjudandena?

Om du letar efter de största Stormberg-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stormberg eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Stormberg och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Microsoft "Erbjudanden Microsoft" giltig från från 3/11 till till 3/11.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Stormberg, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stormberg är ett norskt klädmärke för både kvinnor, män och barn.

Lär känna Stormberg

Stormberg är Norges mest sålda klädesmärke inom sport och friluft. Stormberg utvecklar, designar och säljer funktionellt frilufts- och sportskläder för familjevänliga priser. Alla Stormbergs produkter är klimatneutrala i enlighet med företagets starka fokus på miljö och samhällsansvar. 1% av omsättningen går till samhällsnyttiga och humanitära ändamål. Stormberg producerar sports- och friluftskläder till barn, junior, dam och herr. Produkterna säljs i egna butiker runt om hela Norge, samt genom webbutiker i Sverige, Norge och Finland.

Hösten 2009 lanserade Stormberg en stipendieordning för att öka engagemanget för samhällsansvar; Stormbergstipendet

Via hemsidan stormberg.se kan du handla från hela deras sortiment, men även hitta erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Stormbergs bakgrund

Stormberg grundades 1998, 2002 blev Stormberg AS medlem, som första norska textil- och sportvarumärke, i Initiativ for Etisk Handel. 

Stormberg tar samhällsansvar

Som en kommersiell verksamhet behöver de tjäna pengar och gå med överskott, men ekonomiska resultat ska skapas på ett sätt som är positivt för samhället.

I Stormbergs bolagsordning står det att 1 % av Stormbergs omsättning exkl. Moms, ska användas till humanitära och samhällsnyttiga projekt. Med detta bidrar de till en rad små och stora projekt inrikes som utrikes. De är stolta över de samarbeten de har och det arbete de olika organisationerna gör för att göra världen till en lite bättre plats. I de stora sammanhangen är deras 1 %-bidrag mindre än en droppe i havet, men kan engagemanget vara med på att göra vardagen lite bättre för någon som har det svårt, betyder det ändå väldigt mycket. Små insatser är också stora.