Tiendeo official website

Opptil 50 %

6 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Stormberg-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Stormberg-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stormberg eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Stormberg on Tiendeo. Bläddra i den senaste Stormberg-katalogen "Opptil 50 %" giltig från från 16/5 till till 1/6 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

  Stormberg, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Stormberg är ett norskt klädmärke för både kvinnor, män och barn.

  Lär känna Stormberg

  Stormberg är Norges mest sålda klädesmärke inom sport och friluft. Stormberg utvecklar, designar och säljer funktionellt frilufts- och sportskläder för familjevänliga priser. Alla Stormbergs produkter är klimatneutrala i enlighet med företagets starka fokus på miljö och samhällsansvar. 1% av omsättningen går till samhällsnyttiga och humanitära ändamål. Stormberg producerar sports- och friluftskläder till barn, junior, dam och herr. Produkterna säljs i egna butiker runt om hela Norge, samt genom webbutiker i Sverige, Norge och Finland.

  Hösten 2009 lanserade Stormberg en stipendieordning för att öka engagemanget för samhällsansvar; Stormbergstipendet

  Via hemsidan stormberg.se kan du handla från hela deras sortiment, men även hitta erbjudanden, nyheter och kampanjer.

  Stormbergs bakgrund

  Stormberg grundades 1998, 2002 blev Stormberg AS medlem, som första norska textil- och sportvarumärke, i Initiativ for Etisk Handel. 

  Stormberg tar samhällsansvar

  Som en kommersiell verksamhet behöver de tjäna pengar och gå med överskott, men ekonomiska resultat ska skapas på ett sätt som är positivt för samhället.

  I Stormbergs bolagsordning står det att 1 % av Stormbergs omsättning exkl. Moms, ska användas till humanitära och samhällsnyttiga projekt. Med detta bidrar de till en rad små och stora projekt inrikes som utrikes. De är stolta över de samarbeten de har och det arbete de olika organisationerna gör för att göra världen till en lite bättre plats. I de stora sammanhangen är deras 1 %-bidrag mindre än en droppe i havet, men kan engagemanget vara med på att göra vardagen lite bättre för någon som har det svårt, betyder det ändå väldigt mycket. Små insatser är också stora.