Baskatalogen

Går ut imorgon
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Stoff & Stil-erbjudandena?

Om du letar efter de största Stoff & Stil-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stoff & Stil eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Stoff & Stil-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Stoff & Stil-katalogen "Baskatalogen" giltig från 01/07/2022 till 13/08/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Stoff & Stil katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Stoff & Stil, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stoff & Stil säljer tyger, garn och andra sytillbehör, via hemsida och butik.

Lär känna Stoff & Stil

Hoss Stoff & Stil kan du hitta ett stort urval av tyger, snittmönster, garn, stickbeskrivningar, tillbehör och hobbyartiklar till dina kreativa DIY projekt. Två gånger om året lanserar de en ny huvudkollektion och en katalog som löpande fylls på av mindre kollektioner. Alla kollektionerna avspeglar tidens trender både inom mode och hemmet. Både webshop och fysiska butiker har massor av fina och moderiktiga tyger som du kan använda till många olika saker. De har ex ett stort sortiment inom modetyger som du kan använda för att skapa din egna personliga garderob med detaljer som avspeglar din stil. Oavsett om du vill sy en tröja eller ett par byxor eller kanske en ny klänning eller jacka så kan du hitta både snittmönster och tyg hos STOFF & STIL som passar till ditt projekt. Bland tyger kan vi erbjuda viscose, jersey, bistretch, spets, brokad, siden, satin, chiffong, denim, jacquard, bomull m.m. På deras delsida FRAYA hittar du ett brett utbud av kvalitetsgarn. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Stockholm, Malmö och Västerås. På hemsidan stoffochstil.se är det dock alltid öppet och här hittar du ävern erbjudanden och nyheter.

Stoff & Stils bakgrund

STOFF & STIL är ett familjeägt företag som såg dagens ljus 1980 i Herning.

Stoff & Stils kundservice

Du kan kontakta kundservice på tel: 040-374600 måndag-fredag mellan 8:30 - 16:30 eller via mail info@stoffochstil.se som de besvarar alla vardagar. 

På Stoffochstil.se kan du beställa varor via deras hemsida.

Om du söker varor som inte är på hemsidan är du välkommen att kontakta dem. Du kan även ringa in din beställning måndag-fredag mellan 8:30 – 16:30 på tel 040-374600 eller besöka någon av deras butiker.

Alla priser är inkl. moms och andra avgifter. När du handlar med stoffochstil.se ingår du ett svanskt avtal.

Om du vill ha en kopia på din orderbekräftelse kan du logga in eller skicka ett mail till info@stoffochstil.se.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona