Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Stjärnurmakarna.

Letar du efter de bästa Stjärnurmakarna-erbjudandena?

Om du letar efter de största Stjärnurmakarna-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stjärnurmakarna eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Stjärnurmakarna och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Forever 21 "Forever 21 50% off dresses , sets , one sites, shoes & handbag !" giltig från från 14/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Stjärnurmakarna, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stjärnurmakarna är en rikstäckande butikskedja som säljer klockor och andra accesoarer.

Lär känna Stjärnurmakarna

Stjärnurmakarna är en rikstäckande butikskedja som har funnits i över 100 år. De har ett arv att vårda. Därför bryr de sig om dig och din klocka över tid. Det innebär att de gärna hjälper dig under hela din klockresa. Oavsett om du är intresserad av att skaffa en ny klocka, behöver byta ett batteri eller är i behov av en mer omfattande klockrenovering. Deras Stjärnförsäkring och Riksgaranti fungerar dessutom som ett bra skydd om något oförutsett skulle inträffa.

Stjärnurmakarna är en rikstäckande butikskedja som säljer klockor, smycken och andra accesoarer. De säljer sina produkter från flera olika märken. Exempelvis säljer de från märken så som Armani, Diesel, Hugo Boss, Seiko, samt många fler. Butikens öppettider är vardagliga och finns på platser så som Skellefteå, Gävle, Trollhättan och Norrköping.

Via hemsidan stjarnurmakarna.se är det dock alltid öppet, och här finner du nyheter, erbjudanden och kampanjer.

 

Stjärnurmakarnas bakgrund

Stjärnurmakarna har funnits sedan 1892 och som registrerat varumärke sedan 1934. Från början som – Stjärnmärket – i syfte att införa rikstäckande information om urmakaryrket.

Stärnurmakarna erbjuder trygg e-handel

Trygg e-handel är en certifiering för e-handels företag. E-handels företag är företag som säljer varor och tjänster via en butik på internet (Distanshandel). E-handel bygger på precis samma princip som traditionell postorder, skillnaden är att varorna uppvisas på en hemsida samt att köpeavtalet ingås direkt på hemsidan.

Det finns idag tusentals aktörer som säljer varor & tjänster på Internet i Sverige och de flesta är seriösa. För att skydda dina personuppgifter och andra känsliga uppgifter är det dock viktigt att du vet vem du lämnar uppgifterna till. Du kanske också vill känna trygghet i att företaget kommer leverera varor inom avtalad tid och att du kommer kunna få hjälp efter köpet om något skulle vara fel.