Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Stenströms.

Letar du efter de bästa Stenströms-erbjudandena?

Om du letar efter de största Stenströms-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stenströms eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Stenströms och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Masai "Masai sale !" giltig från från 12/4 till till 2/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Stenströms, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stenströms är en svensk modekedja riktat mot både kvinnor och män.

Lär känna Stenströms

Stil, komfort och kvalitet in i minsta detalj är grunden i den filosofi som gjort Stenströms till ett av Sveriges mest välkända varumärken. Den klassiska Stenströmsskjortan bär en 100-årig tradition av yrkeskunnande och kvalitetskänsla. Affärsidén har utvidgats till att i dag även omfatta damskjortor & blusar, stickade plagg och accessoarerSedan många år tillbaka är de Kungliga Hovleverantörer och får använda de båda titlarna ”By appointment to H M the King Carl XVI Gustav of Sweden” och ”By appointment to H M the Queen of Sweden”.

Varje Stenströmsskjorta genomgår över 60 arbetsmoment. Enbart kragen bearbetas i 25 olika steg för att få den speciella känsla som är så utmärkande för en Stenströmsskjorta. Produktionen har moderniserats under deras drygt 100 år, men vissa moment kan inte automatiseras om man vill göra en skjorta som skiljer sig från mängden. De ger dig premiumkvalitet och fördelarna med skräddarsytt hantverk samt möjlighet att få en fantastisk produkt varhelst du befinner dig i världen. Butiken finns i Stockholm, men även via deras hemsida stenstroms.com/sv där du även finner nyheter, kampanjer och kundservice.

Stenströms bakgrund

kedjan grundades 1899 av skräddaren August Stenström.

Stenströms tänker långsiktigt

I strävan att uppnå hållbara förbättringar, tillsammans med leverantörer och affärspartners som delar deras värderingar, antar de ett långsiktigt perspektiv. I deras verksamhet sätter de också människor i centrum för allt de gör. De kompromissar aldrig när det gäller kvaliteten på deras produkter. För dem är det självklart att de ska ställa samma krav på säkerhet, respekt och jämlikhet bland deras medarbetare som de gör bland deras partners. Deras medarbetare måste känna sig stolta och självsäkra över att vara en del av familjen Stenströms.