Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Stayhard.

Letar du efter de bästa Stayhard-erbjudandena?

Om du letar efter de största Stayhard-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stayhard eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Stayhard och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Stayhard, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stayhard är en nätbutik för modeintresserade män som erbjuder snygga kläder, skor och accessoarer via stayhard.se.

Lär känna Stayhard

Stayhard kläder riktar sig till trendiga och moderna män i alla åldrar. Utbudet består av kläder, accessoarer, skor, grooming-produkter och träningskläder från både kända varumärken såväl som nya spännande varumärken. Företaget erbjuder fri frakt och fri retur.

Den mesta av handeln sker vi nätet, men det finns två fysiska Stayhard butiker, Stayhard Göteborg och Stayhard Outlet i Herrljunga. Stayhard har valt att handplocka plagg ur kollektionerna för att förse sina kunder med det starkaste och senaste trenderna.

På sociala medier och på hemsidan stayhard.se kan man följa aktuella kampanjer och Stayhards kollektion, samt ta del av Stayhards rea och nyheter. Man kan även använda sig av Stayhard rabattkoder och se aktuella erbjudanden.   

Stayhard säljer kläder från märken som Calvin Kline, Replay, Armani, Hugo Boss, Björn Borg, m.fl.

Stayhards bakgrund

Företaget grundades 2005 av Joakim Naumburg och Daniel Möller.

Stayhard har cirka 30 anställda och webförsäljning i 28 länder.

Se hemsidan för information om kläder, mode, nyheter samt kontakt med Stayhard kundtjänst.