Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sportson.

Letar du efter de bästa Sportson-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sportson-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sportson eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Sportson och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Stadium "Köp 2 eller fler, få 25% på outdoor." giltig från från 16/5 till till 5/6.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

Sportson, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sportson är ett företag som är specialiserade på kvalitetscyklar och som funnits sedan 1980-talet.

Lär känna Sportson

Sportson är Sveriges största renodlade cykelkedja och erbjuder cyklar som passar för alla behov. Några av produktkategorierna är: Sportson BMX, Sportson sportcyklar, och Sportson mountainbike.  

Sportson öppettider är breda, och i nuläget finns det flera olika Sportson butiker på flera olika orter runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Stockholm, Lund och Göteborg.

På sociala medier och sportson.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Sportsons rea och nyheter. Sportson verkstad finns i varje butik, och Sportson Patrol är en mobil cykelverkstad som finns där du bor.

Sportson erbjuder kända cykelmärken så som Crescent, Monark, Apollo, Batavus, m.fl.  

Lär känna Sportson

Företaget grundades 1980 i Göteborg av Jan Gerlach och Ulf Lundblad.

Populära produkter är Sportson elcyklar, Sportson triathlon, och Sportson hybrid cyklar.  

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, förening/klubb samt kontakt med Sportsons kundtjänst.

Delbetala med Sportson

Sportsons vet hur det känns att stå i butiken och sukta efter cykeln som du vet kommer att ge dig så många timmar av glädje, men det är inte alltid att plånboken förstår det. Därför har de en delbetalningsplan i samarbete med Resurs Bank där du kan handla en cykel för upp till 100 000 kr med 0% ränta upp till 36 månader, för de tycker att alla förtjänar en kvalitetscykel.

Du kan välja att delbetala direkt i checkouten online eller göra ansökan och betalning direkt i den lokala butiken