Tiendeo official website

Erbjudanden Sportshopen

Mer än en månad

  Erbjudanden av Sportshopen

  Letar du efter de bästa Sportshopen-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Sportshopen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sportshopen eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Sportshopen on Tiendeo. Bläddra i den senaste Sportshopen-katalogen "Erbjudanden Sportshopen" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

  Sportshopen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Sportshopen är ett svenskt sportföretag som funnits sedan början av 1990-talet.

  Lär känna Spotshopen

  Hos sportshopen hittar du det bästa av det mesta inom sport och fritid, och i sortimentet finns sportkläder och skor för ett aktivt liv. Några av produktkategorierna är: Sportshopen fotbollsskor, Sportshopen badkläder, och Sportshopen tights.   

  Sportshopen öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det ett flertal olika Sportshopen butiker runt om i landet. Några av dem finns exempel på platser så som Båstad, Tanumstrand och Charlottenberg.

  Via sociala medier och på sportshopen.com kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Sportshopen rea och nyheter. Sportshopen online ger möjlighet att beställa ur hela sortimentet till snabba och smidiga leveranser.  

  Sportshopen erbjuder kända märken så som Adidas, Nike, Puma och Casall, m.fl.

  Sportshopens bakgrund

  Företaget grundades 1991 och Sportshopen Grebbestad är idag Nordens största sportbutik.

  Sportshopen har cirka 250 anställda och verksamhet i Sverige.

  Se mer på hemsidan för information om produkter, beställningar, kampanjer samt kontakt med Sportshopens kundtjänst

  Sportshopens köpvilkor

  Beställning av Sportshopens produkter kan göras via www.sportshopen.com. Inkommande beställning besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via mail.
  Beställningar är bindande, med reservation för lagersaldofel och andra oförutsedda händelser, från Sportshopens sida, först efter att kunden fått orderbekräftelsen.

  Priser: Alla priser anges inklusive svensk moms, för närvarande 25% och anges i svenska kronor.


  Avgift för frakt och eventuell fakturaavgift tillkommer. De reserverar oss mot felaktiga priser. Ibland kommer priser förändras på deras sajter drivet av växlingskurser, rabatter och/eller kommersiella faktorer. De försöker alltid ha korrekta priser, information och produktbeskrivningar, men ibland uppkommer fel.