Kontaktlinser

5 dagar kvar
Öppna katalog

Erbjudanden av Specsavers

Letar du efter de bästa Specsavers-erbjudandena?

Om du letar efter de största Specsavers-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Specsavers eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Specsavers-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Specsavers-katalogen "Kontaktlinser" giltig från 20/09/2022 till 09/10/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Specsavers, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Specsavers är en optiker som säljer glasögonbågar, kontaktlinser, med mera till förmånliga priser. Specsavers säljer även glasögon och linser på nätet.

Lär känna Specsavers

Specsavers Optik är en av världens största optikerkedjor och är särskilt kända för sina förmånliga priser på glasögon, kontaktlinser och tillbehör.

Specsavers öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det cirka 50 butiker i Sverige. Några av dem finns i städer så som UmeåUppsala och Malmö. Specsavers säljer även linser och glasögon online.

sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella Specsavers erbjudanden, samt hålla dig uppdaterad om nyheter och se sortimentet. Specsavers konto ger dig möjlighet att dela upp din betalning. 

Till optikerkedjans utbud hör glasögon (både linser och bågar), kontaktlinser och tillbehör, samt solglasögon. Några av varumärkena är Hugo BossPuma Eyewear, Tommy Hilfiger, Timberland, m.fl.  

Specsavers bakgrund

Företaget grundades 1984 i England av optikerparet Doug och Mary Perkins.

Specsavers har över 1 500 butiker i flertalet länder och har mer än 26 000 anställda.

Namnet Specsavers är en sammansättning av de engelska orden "Spectacles" som betyder glasögon och "Savers" vilket syftar på att företaget tycker sig ha låga priser.

Gratis glasögon för barn

Sedan 1 mars 2016 får alla barn och ungdomar i åldern 0-19 år landstingsbidrag till glasögon eller kontaktlinser. För information om bidragets storlek och villkoren gällande hur länge det går att nyttja, hänvisar vi till respektive landsting. Specsavers följer de regler som regering och landsting satt upp, vilket innebär att de nyttjar de bidrag som barnet får via sitt landsting och erbjuder på så sätt gratis glasögon till barn och ungdomar. Bidraget kan endast användas i de fysiska butikerna. Rutinerna för utbetalning och ansökan av bidrag varierar mellan olika landsting/regioner. Din lokala butik hjälper dig med vad som gäller i just ditt län.

Ni väljer fritt från sortimentet av bågar i prisklasserna 395-795 kr och får båge och enkelslipade glas.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Specsavers katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona