Tiendeo official website

Erbjudanden Specsavers

Mer än en månad

  Erbjudanden av Specsavers

  Letar du efter de bästa Specsavers-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Specsavers-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Specsavers eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Specsavers on Tiendeo. Bläddra i den senaste Specsavers-katalogen "Erbjudanden Specsavers" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Specsavers, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Specsavers är en optiker som säljer glasögonbågar, kontaktlinser, med mera till förmånliga priser. Specsavers säljer även glasögon och linser på nätet.

  Lär känna Specsavers

  Specsavers Optik är en av världens största optikerkedjor och är särskilt kända för sina förmånliga priser på glasögon, kontaktlinser och tillbehör.

  Specsavers öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det cirka 50 butiker i Sverige. Några av dem finns i städer så som UmeåUppsala och Malmö. Specsavers säljer även linser och glasögon online.

  sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella Specsavers erbjudanden, samt hålla dig uppdaterad om nyheter och se sortimentet. Specsavers konto ger dig möjlighet att dela upp din betalning. 

  Till optikerkedjans utbud hör glasögon (både linser och bågar), kontaktlinser och tillbehör, samt solglasögon. Några av varumärkena är Hugo BossPuma Eyewear, Tommy Hilfiger, Timberland, m.fl.  

  Specsavers bakgrund

  Företaget grundades 1984 i England av optikerparet Doug och Mary Perkins.

  Specsavers har över 1 500 butiker i flertalet länder och har mer än 26 000 anställda.

  Namnet Specsavers är en sammansättning av de engelska orden "Spectacles" som betyder glasögon och "Savers" vilket syftar på att företaget tycker sig ha låga priser.

  Gratis glasögon för barn

  Sedan 1 mars 2016 får alla barn och ungdomar i åldern 0-19 år landstingsbidrag till glasögon eller kontaktlinser. För information om bidragets storlek och villkoren gällande hur länge det går att nyttja, hänvisar vi till respektive landsting. Specsavers följer de regler som regering och landsting satt upp, vilket innebär att de nyttjar de bidrag som barnet får via sitt landsting och erbjuder på så sätt gratis glasögon till barn och ungdomar. Bidraget kan endast användas i de fysiska butikerna. Rutinerna för utbetalning och ansökan av bidrag varierar mellan olika landsting/regioner. Din lokala butik hjälper dig med vad som gäller i just ditt län.

  Ni väljer fritt från sortimentet av bågar i prisklasserna 395-795 kr och får båge och enkelslipade glas.