Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Soft Goat.

Letar du efter de bästa Soft Goat-erbjudandena?

Om du letar efter de största Soft Goat-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Soft Goat eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Soft Goat och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfynd!" giltig från 20/04/2023 till 13/06/2023.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Soft Goat, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Soft Goat erbjuder högkvalitativ stickade kläder för både kvinnor och män

Lär känna Soft Goat

Soft Goats viktigaste mål är att sälja kvalitetsplagg i 100% cashmere online. Med Internet som deras enda distributionskanal kan de hålla priserna låga och snabbt lansera nya produkter. De erbjuder både klassiska och populära mönster i olika färger.

De började sin hållbarhetsresa 2016 och det viktigaste för dem när det gäller hållbarhet är transparens och de tror på öppenhet i hela produktionskedjan för en hållbar framtid. De erbjuder högkvalitativ stickade kläder för både kvinnor och män. Här kan du finna tröjor, koftor, polotröjor, ponchos, hoodies, shorts, byxor och en mängd olika accessoarer. Därmed finns något för alla som vill hålla sig varm.

Valet av deras råmaterial är kärnan i deras företag. Det är viktigt för dem att djurhållningen upprätthålls på rätt sätt eftersom deras råvara kommer från levande djur.

Försäljningen sker via den globala hemsidan softgoat.com där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Soft Goats bakgrund

Soft Goats grundades 2011.