Erbjudanden av Smycka

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Smycka katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Smycka, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Smycka är en smyckeskedja som har flera butiker runt om i Sverige. Smycka säljer smycken från populära märken, så som till exempel Thomas Sabo.

Lär känna Smycka

Smycka är en av landets ledande guldsmedskedjor och säljer klockor och smycken för alla tillfällen. Här hittar du förlovningsringar, guld och diamanter, armband, klockor, m.m. från flera välkända varumärken.

Smyckas öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns ett flertal olika butiker runt om i landet. Några av dem finns på platser så som exempelvis Malmö, Stockholm och Göteborg.

Facebook och på smycka.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Smyckas rea och nyheter. Kundklubben heter Smycka Club och ger kostnadsfritt medlemmar rabatter, VIP-erbjudanden och bonus.

Smyckas sortiment är varierande och spännande och innehåller smycken av hög kvalitet. Populära produktkategorier är bland annat klockor, diamantringar och halsband. Smyckena säljs i olika kvalitativa material, så som silver och guld och från flera kända varumärken så som Georg Jensen, GuessMichael Kors och det egna märket Classic.

Smyckas bakgrund

Företaget har funnits sedan 1980 och VD är Agneta Catharina Becker.

Smycka har flera anställda och verksamhet i Sverige.

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden och kontakt med Smyckas kundtjänst.

Smyckas kundservice

Har du frågor om Smycka eller om din order? Då är du välkommen att kontakta kundservice på telefon 054-769 01 00 vardagar 9-15.30, skicka ett mail till shop@smycka.se eller skicka ett meddelande till Smycka via både Facebook och Instagram. Smycka har som målsättning att svara på mail inom 48 timmar. Om detta inte är möjligt meddelas kunden om när de kan återkomma med ett svar. De försöker alltid leverera inom 3-5 arbetsdagar från den dag beställningen gjorts. Leveranstiden är oberoende av fraktmetod. Du handlar fraktfritt vid uthämtning i butik. Önskar du annan leveransmetod tillkommer en fraktavgift på 49 kr för paket till ombud samt 99 kr för hemleverans. Dina varor levereras med Postnord och beställningar skickas enbart inom Sverige

 

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer