Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från SkiTotal.

Letar du efter de bästa SkiTotal-erbjudandena?

Om du letar efter de största SkiTotal-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från SkiTotal eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från SkiTotal och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Bergans "Bergans 20% extra rabatt !" giltig från från 16/5 till till 7/6.

Hitta SkiTotal kataloger i din stad

Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

SkiTotal, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

SkiTotal erbjuder varor inom sportkläder och ett aktivt friluftsliv

Lär känna SkiTotal

De har ett mycket brett utbud av kläder, allt som passar varma sommardagar till kalla vinterdagar. Vare sig du letar surfshorts eller dunjackor. Rejäla kläder är otroligt viktigt för en aktiv livsstil, och de hoppas att just du hittar det du letar efter.

SkiTotal erbjuder varor inom sportkläder och ett aktivt friluftsliv. Här kan du exempelvis finna skidor, hjälmar, skidkläder så som jackor och täckbyxor, snowbords och tillbehör, skor, väskor, cyklar och cykeltillbehör. Detta från flera olika varumärken exempelvis Vans och Peak Perfomance.

Mitt i centrala Uppsala ligger SkiTotal. Här hittar du deras alpina avdelning med ett stort utbud av alpina skidor och pjäxor från alla de ledande märkena. De har även ett ett brett utbud av skidkläder och mode. På sommaren byter de fokus och lagerför i huvudsak skor, surfmode, sport- och friluftskläder samt streetmode.

Förutom butiken som har vardagliga öppettider så kan du även fynda via deras hemsida skitotal.se där du hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

SkiTotals bakgrund

Ski Total har funnits i Uppsala sedan 1976 och är därmed Sveriges äldsta skidshop. Förutom alpint, har de ända sedan starten arbetat med de bästa varumärkena när det gäller skidkläder, street- och sportmode.