Tiendeo official website

Erbjudanden Skistart

Mer än en månad

  Erbjudanden av Skistart

  Letar du efter de bästa Skistart-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Skistart-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Skistart eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Skistart on Tiendeo. Bläddra i den senaste Skistart-katalogen "Erbjudanden Skistart" giltig från från 2/5 till till 2/5 och börja spara pengar nu!

  Hitta Skistart kataloger i din stad

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

  Skistart, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Skistart är nordens största skidbutik på nätet, och de har allt inom längdskidor

  Lär känna Skistart

  Skistar erbjuder ett komplett sortiment inom längdskidåkning och rullskidåkning, som de säljer både online, via hemsidan skistart.com och i deras butik i Älvdalen som har vardagliga öppettider. Oavsett om du behöver längdskidor, valla, reservdelar eller annan utrustning, hittar du allt du behöver från ledande varumärken hos Skistart.

  Det viktigaste för dem har alltid varit att du som kund blir nöjd, både när det kommer till den professionella konsultationen du får och utrustningen du väljer att investera i. Därför erbjuder de dig samma produktutbud, tjänster och behandlingar som finns tillgängliga för elitåkare, och de har även egenframtagna strukturer som skördat stora framgångar som VM-guld.

  Med över 2000 par skidor i lager och information som du ger oss, hjälper de dig att hitta dina perfekta längdskidor med deras spannmätare från Skimateria, året runt. I deras skidverkstad monterar de även bindningar och preparerar skidorna precis som du önskar, och skidorna levereras sedan fraktfritt hem till din dörr. 

  Skistarts bakgrund

  Skistart är ett familjeföretag som startades år 2004 i Älvdalen, norra Dalarna