Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Skistart.

Letar du efter de bästa Skistart-erbjudandena?

Om du letar efter de största Skistart-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Skistart eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Skistart och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 5/12 till till 31/12.

Hitta Skistart kataloger i din stad

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Skistart, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Skistart är nordens största skidbutik på nätet, och de har allt inom längdskidor

Lär känna Skistart

Skistar erbjuder ett komplett sortiment inom längdskidåkning och rullskidåkning, som de säljer både online, via hemsidan skistart.com och i deras butik i Älvdalen som har vardagliga öppettider. Oavsett om du behöver längdskidor, valla, reservdelar eller annan utrustning, hittar du allt du behöver från ledande varumärken hos Skistart.

Det viktigaste för dem har alltid varit att du som kund blir nöjd, både när det kommer till den professionella konsultationen du får och utrustningen du väljer att investera i. Därför erbjuder de dig samma produktutbud, tjänster och behandlingar som finns tillgängliga för elitåkare, och de har även egenframtagna strukturer som skördat stora framgångar som VM-guld.

Med över 2000 par skidor i lager och information som du ger oss, hjälper de dig att hitta dina perfekta längdskidor med deras spannmätare från Skimateria, året runt. I deras skidverkstad monterar de även bindningar och preparerar skidorna precis som du önskar, och skidorna levereras sedan fraktfritt hem till din dörr. 

Skistarts bakgrund

Skistart är ett familjeföretag som startades år 2004 i Älvdalen, norra Dalarna