Tiendeo official website

Erbjudanden Sisters Point

Mer än en månad

  Erbjudanden av Sisters Point

  Letar du efter de bästa Sisters Point-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Sisters Point-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sisters Point eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Sisters Point on Tiendeo. Bläddra i den senaste Sisters Point-katalogen "Erbjudanden Sisters Point" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Sisters Point, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Sisters Point är en klädföretag som säljer kläder till kvinnor från deras egna kollektioner

  Lär känna Sisters Point

  Sisters Point är specialiserat på att designa, producera och sälja de perfekta stilarna för den trendiga flickan och kvinnan. Sisters point fokus är som alltid att fånga de stora internationella trenderna och komprimera dem till superfina streetwear - som passar perfekt in i den danska stilen och modefilosofin.

  Sisters Point gör lättillgängliga kollektioner, designad med kunden och kundens önskemål i åtanke och inte för att den ska passa in i en övergripande kollektion. De utformar allt med tre typer i åtanke; det klassiska, det feminina och det sportiga - det betyder att alla kollektioner innehåller element för de tre typerna.

  Kollektionerna är utformade för att träffa exakt trenderna och det aktuella utseendet. Samtidigt håller de sig till sitt lekfulla universum, med en färgpalett av mjuka färger som utmärkt spelar med deras luftiga och mjuka kvaliteter och vågiga mix.

  Deras kläder säljs i Sverige via återförsäljare och deras egna globala hemsida sisterspoint.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Sister Points bakgrund

  Danska Sisters Point med rötter i Århus grundades hösten 1994 av Allan Freivald.