Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sisters Point.

Letar du efter de bästa Sisters Point-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sisters Point-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sisters Point eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Sisters Point och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfynd!" giltig från 20/04/2023 till 13/06/2023.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Sisters Point, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sisters Point är en klädföretag som säljer kläder till kvinnor från deras egna kollektioner

Lär känna Sisters Point

Sisters Point är specialiserat på att designa, producera och sälja de perfekta stilarna för den trendiga flickan och kvinnan. Sisters point fokus är som alltid att fånga de stora internationella trenderna och komprimera dem till superfina streetwear - som passar perfekt in i den danska stilen och modefilosofin.

Sisters Point gör lättillgängliga kollektioner, designad med kunden och kundens önskemål i åtanke och inte för att den ska passa in i en övergripande kollektion. De utformar allt med tre typer i åtanke; det klassiska, det feminina och det sportiga - det betyder att alla kollektioner innehåller element för de tre typerna.

Kollektionerna är utformade för att träffa exakt trenderna och det aktuella utseendet. Samtidigt håller de sig till sitt lekfulla universum, med en färgpalett av mjuka färger som utmärkt spelar med deras luftiga och mjuka kvaliteter och vågiga mix.

Deras kläder säljs i Sverige via återförsäljare och deras egna globala hemsida sisterspoint.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Sister Points bakgrund

Danska Sisters Point med rötter i Århus grundades hösten 1994 av Allan Freivald.