Intressant att veta om Shopping4net ...

Shopping4net är ditt egna märkesvaruhus på nätet, där allt finns på samma ställe

Lär känna Shopping4net

Shopping4net är ett växande märkesvaruhus online som erbjuder kända varumärken och många spännande produkter till helt rätt priser. De vänder sig till kvinnor och män i alla åldrar och strävar ständigt efter att ge alla kunder ett prisvärt, tryggt och enkelt sätt att handla. Shopping4net utvecklas snabbt, nya varumärken, nya spännande områden och kategorier läggs till i varuhuset löpande för att tillgodose deras kunders önskemål och behov.

Varje avdelning hos Shopping4net är specialinriktade inom sin unika gren med välutbildad personal som ger dig personlig service och god vägledning. Genom att klicka på navigationsflikarna på hemsidan shopping4net.se når du enkelt de olika avdelningarna. Du kan även direkt komma till ett specifikt varumärke eller samlingssidan för alla deras kampanjer. På startsidan för respektive avdelning finner du varje månad unika specialerbjudanden och prisvärda kampanjer för just den avdelningen.

Shopping4nets bakgund

Shopping4net startade redan 1999 och är idag lanserat i 11 europeiska länder. De var en av pionjärerna inom ehandel på den tiden och nuvarande Shopping4net har vuxit fram ur den renodlade kontaktlinsbutiken Lenses4net, som var grunden i starten.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.