Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Shelta.

Letar du efter de bästa Shelta-erbjudandena?

Om du letar efter de största Shelta-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Shelta eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Shelta och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Hitta Shelta kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Shelta, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Shelta är en svensk butik som säljer kläder från olika märken för både kvinnor och män

Lär känna Shelta

I deras butik och webbplats hittar du det senaste mode från hela världen. Välkommen till deras butik som finns i Göteborg

Shelta är en modebutik för kvinnor och män. Hos dem hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. De erbjuder dig personlig service, trendinspiration och stylingtips. Deras personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.

Sheltas butik finns i Göteborg, och butiken har vardagliga öppettider. Via hemsidan shelta.se  är det dock alltid öppet, och här kan du handla från hela deras sortiment. Du hittar här även erbjudandennyheter och kampanjer. Shelta säljer kläder för kvinnor och män. De säljer exempelvis tröjor, kjolar, m.m.

Sheltas bakgrund

Shelta öppnade upp sin första butik på Andra Långgatan i Göteborg under sommaren 2004. Då låg fokus mest på mixtapes, basketlinnen och egenimporterad streetwear från NYC. Idag, många livsstilar, trender och tankar senare, är de stolta över att ha utvecklats till en av Skandinaviens bästa sneakerdestinationer.