Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Seiko.

Letar du efter de bästa Seiko-erbjudandena?

Om du letar efter de största Seiko-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Seiko eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Seiko och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "Levi's -50 % rabbat" giltig från från 18/1 till till 29/2.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Seiko, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Seiko erbjuder och skapar klockor för alla från deras egna märke

Lär känna Seiko

Idag, efter mer än 130 år av innovation, är Kintaro Hattori ett företag fortfarande dedikerat till den perfektion som grundaren alltid strävat efter att uppnå. 1969 introducerades världens första quartzklocka, Seiko Quartz Astron. Det var 100 gånger mer exakt än någon annan klocka, och det gick kontinuerligt i ett år, eller 250 gånger längre än de flesta mekaniska klockor. Kvartsrevolutionen har nu börjat. Dagens Seiko-kollektion erbjuder klassiska och sportsmodeller med mekaniska och quartzverk.

De erbjuder flera olika klockor från deras olika varumärken. Seiko Prospex utmanar varje gräns, med en samling klockor för sportälskare och äventyrssökare, vare sig i vattnet, på himlen eller på land. Sedan lanseringen av Japans första dykarklocka 1965 har Seikos innovativa teknik förändrat globala standarder. De strävar ständigt efter att skapa allt större tillförlitlighet och säkerhet för både professionella och fritidsdykare.

Premier-kollektionen erbjuder raffinerad elegans i klockklockor för både män och kvinnor, med Seikos innovativa teknik för att skapa en serie klockor som är lika fantastiska som de är subtila. Alla klockor säljs via deras globala hemsida seikowatches.com där du dessutom hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer. Dessutom säljs klockorna via en rad olika återförsäljare.

Seikos bakgrund

Sekio grundades 1881.