Vi är på väg att publicera erbjudanden från Seiko.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Seiko katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Seiko, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Seiko erbjuder och skapar klockor för alla från deras egna märke

Lär känna Seiko

Idag, efter mer än 130 år av innovation, är Kintaro Hattori ett företag fortfarande dedikerat till den perfektion som grundaren alltid strävat efter att uppnå. 1969 introducerades världens första quartzklocka, Seiko Quartz Astron. Det var 100 gånger mer exakt än någon annan klocka, och det gick kontinuerligt i ett år, eller 250 gånger längre än de flesta mekaniska klockor. Kvartsrevolutionen har nu börjat. Dagens Seiko-kollektion erbjuder klassiska och sportsmodeller med mekaniska och quartzverk.

De erbjuder flera olika klockor från deras olika varumärken. Seiko Prospex utmanar varje gräns, med en samling klockor för sportälskare och äventyrssökare, vare sig i vattnet, på himlen eller på land. Sedan lanseringen av Japans första dykarklocka 1965 har Seikos innovativa teknik förändrat globala standarder. De strävar ständigt efter att skapa allt större tillförlitlighet och säkerhet för både professionella och fritidsdykare.

Premier-kollektionen erbjuder raffinerad elegans i klockklockor för både män och kvinnor, med Seikos innovativa teknik för att skapa en serie klockor som är lika fantastiska som de är subtila. Alla klockor säljs via deras globala hemsida seikowatches.com där du dessutom hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer. Dessutom säljs klockorna via en rad olika återförsäljare.

Seikos bakgrund

Sekio grundades 1881.